Rasa-Rasa Nak Tukar Handphone??? Check This Out ^_-




**Click picture for more info**



Psstttt pstttt...planing nk tukar new handphone tak? If YES....haaaa try usha this latest handphone Samsung Galaxy S II. Super cool Vivid, Fast, and Slim! Ehemmm ada yg nk sponsor zie handphone ni tak? HAHAHA

...Almaklumlah kan...3 more days lg my bday...ceaaaa :D









CLICK SINI Utk
Tgk Specs and Features
Samsung Galaxy SII















Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

Qaseh said...

mmg canggih + cunn

NGoNgexz said...

bday present la tok kak zie..hehe...eh kak zie, ada tips sik utk intebiu swasta pun..mun gov intebiu lain skit soklannya nk.swasta gney??hehhee...this coming friday kmk ada intebiu. share2 juak

mr_mrs mikko said...

pegi nyiau2 kat dillah yang.. aku rekomenkan hp ni sbb aku pgguna setia samsung.. sangat best function dia.

♥z@z@♥ said...

mau tukar henpon suami as a present..tp tggu aku masyuk dulu..hehe

syazu said...

akak syazu baru beli semlam..

Misyahzniirf Alid said...

bestnya dapat handphone baru lagi canggih ni

alinac lover said...

cool giler kan?

alinac lover said...

cool ~

shahrul said...

ayai dah pakai,kak~ :p

tak caye?tgu je entri pasal fon nih kat blog ayai,spesel utk akak..hehe.. :P

Myra Jay said...

Memang cantik tapi mau parkinsonn kalau beli :)

Zura said...

idaklah akak nk pakai yg canggih2 nie zie..rase cm leceh je nk jaganye...

Cik Rose Cute said...

Cantik dan canggih...Cik hubby sis pakai yang bawah sikit pada yang nie....

PutRee SeJiNjaNg said...

hp idaman kmk ya yunk..huhuhu...tggu dpt bonus lok ehhh...;)

zuneta said...

wat hantaran