Raya Tahun Ini...2 Je Kad Raya Yg Zie Dapat :)



Salam and Morning uols. Pagi ni...rasanya pepagi nk tayang my card raya dr blogger friends lah…hehe ^_- Saje je nk rasakan mood raya yg semakin dekat ni…hikss.





Kad raya yg 1st received adalah kad raya dari -- Blogger Honey Amour. Sabahan girl yg sgttttt pretty taw uols. But CHOP! She’s married sudah ek ^_- winks…hehe. Well, thank yunk!…Tiap tahun dia layang zie kad raya.

Awww...i am soooo touched dow. Hehe.






2nd received kad raya plak, di layangkan oleh -- Blogger KF :) alololo….dialah 1st blogger lelaki yg layang zie kad raya…hehe. Thanks, KF! Appreaciate it soooooo much!…uols plak..???

Tahun ni dpt berapa dpt kad raya yg using this tradisional way ni ek??? ^_^









Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Myra Jay Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

ah ha...excited sikit tgk tajuk entry zie ni pagi2..dah sampai pun,ingat2 balik..berbaloi juga daku harungi hujan ribut masa nk send kad ni kat ofis pos jb 2 minggu lepas ..;)

thank U Lah zie..sbb hargainye..daa ;)

sweethOneY said...

aku pun dpt dua keping je. jadiklah :P

Cik Wanie Ghani said...

i pun dpt jugak,
tapi dpt sekeping je lah,
sbb skg nie org byk pakai sms,mms,email semua bagai,
hihihi

MARIA LIZA said...

adalah juga beberapa kad raya..tak banyak pun..semuanya via SMS & FB ajer..

L@dyKichiMachiko said...

xda dpt...=(

♥ Dea ♥ said...

sgek pun xda..huhu

Ardini Humaira said...

aku nyer pos dah kat ko 2weeks dah yunk. lom sampai ey hehe

Asiah Termizi said...

hahaha kite langsung tak de kak zie...

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer :-)

Myra pun ada dapat 2, 1 dari blogger & 1 lg dari colleague

AmirFX said...

Kmk dpt cgek tahun tok dari blogger juak.. haha..

eVa said...

wahh! besttt!! rindu kedak tym skolah dolok men merik kad raya.. tiap taun ngias kad raya eyh.. nektok xda gik.. huhu