Reddish Segmen : Blogshop Review -- Beauty In Da House



Utk Segmen blogshop review, for this weekend...zie perkenalkan kat uols blogshop yg menjual product-product Mary Kay iaitu blogshop -- Beauty In Da House :) Siapa yg suka bermake up...HIGHLY RECOMMANDED this product :)

Nih zie review 3 products of it ek ^_-










Mary Kay Concealer
Harga: RM37 (excluded Postage)
Kandungan: 8.5g

Keterangan: Concealer (sahap soda) berkrim yang tahan lama menutup ketidaksempurnaan kecil dengan lima rona yang mudah dipadankan.

Utk pilihan bagi Mary Kay Concealer, sila click -- SINI



Set Timewise Microdermabrasion
Harga:
Langkah 1 - RM165
Langkah 2 - RM155

Keterangan:
Langkah 1: Memperhalus ialah pengelupas canggih yang segera mencergaskan kulit untuk menampilkan permukaan kulit yang lebih berseri, dan sihat.

Langkah 2: Penambahan segera diserap ke dalam kulit untuk menjadikannya licin dan lembut.

For more info yg lebih details on Set Timewise Microdermabrasion, sila click -- SINI



Mary Kay Sheer Mineral Pressed Powder
Harga: RM65 (excluded postage)

Keterangan: Bedak ringan, lut cahaya yang memberikan perlindungan lapisan limunan menyerap minyak sehingga lapan jam. Jangan lupa untuk tambahkan satu Mary Kay Compact dan aplicator.

For more info yg lebih details on MMary Kay Sheer Mineral Pressed Powder, sila click -- SINI






Seller Details :
1) Website : Beauty In Da House (Click to view)
2) Email :rusMohd.marykay@gmail.com
3) Tel : 019-3862110







** This advertisement is brought to you by Redbloodsnow™

3 comments:

mr_mrs mikko said...

aku kan yang,
jeles nengok org meniaga on9 ni...
huhuh

Ardini Humaira said...

wow! mary kay!

Cik Rose Cute said...

jelesnya....nak jugak...tapi no money hihihi save budget nak raya...baru jer beli bedak miami..