Result Temuduga Pembantu Makmal... Jeng Jeng Jeng :D



Inilah dia surat yg zie nanti-nantikan for almost 3 months kot, kalau tak silap kiraan lah…hehe. Akhirnya on last Thursday…sampai jugak surat ni in hand ^_^





Surat ini adalah surat pemberithaan ttg result temuduga zie aritu. Dug dap dug dap kooo jantung siottt..hehe. Nak tahu ape resultnya??? Meh skodeng pic dibawah ^_-











Resultnya adalah TIDAK BERJAYA…hehe. Mmg dah dpt zie agak pun resultnya cam mane. Pssttt…w/pun result tak Berjaya. Still gak zie nk share dgn uols.

Takkan hepi news aje yg nk disharekan…hehe ^_-






Still lg leh tersenyum lebar w/pun dpt result yg menghampakan. Ini tandanya org yg tak putus asa…ceaaaa :D Nampak gayanya…still lg ler zie menghadap muka Miss Dictator. Hemprhhh…takpe lah. Next time try lg…

…hope next time will be my luck, kan uols :)












Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
KamiHerba Blogshop
-- Tempat menjual product2
kesihatan spt Foot patch, slimming
soap dan byk lg. Click -- SINI to
find out more :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

27 comments:

sweethOneY said...

takpe yunk, next time can try again ;)

K O R I E said...

xpew kak.. nt cuba lagi k

mommyAmberena said...

Kte pun dpt jgk intrview kt semenanjung, jawatan ni, date lebih kurg same je ngn zie... hahaha..
walau lum dpt result, tp mcm dh tau awal2 x berjaya. ape tah panel temuduga tu nak. sume jawapan x kena. geram sgt. mgkin xde rezekikan.. Tuhan je lah yang tau.

shahrul said...

usaha lagi kak! jgn putus asa! ;)

Redbloodsnow said...

MOMMY AMBERENA
--> Haaa sama lah kite yunk. zie pun...hampir 70% soklan zie tak dpt jawap. mana tak TIDAK BERJAYA..hehe

zie pun mmg dh leh agak tak berjaya gak. soklan susah banget loh :(

...sWeeT uMi... said...

alololo...tak pe t zie try lagi yeh...mana tau ada rezki nanti (^_^)

atty's said...

tak pe zie..nanti leh cuba lagi

Farrah Arris said...

takpe zie, rezeki ada di mana-mana :)

asha said...

salam zie
yah, mcm ya lah.positive :))...next time leh cuba lagik:))..

mysha said...

ziE, takpE... uSaha lagik k... chaiyok2...!!!

ana apez said...

owwwhhh! Zie pon minta pembantu makmal ye??
kakak ipar ana dah masuk kerja tapi tak sampai 2 minggu bekerja dia berhenti sebab dia dapat offer GSTT. dia lebih minat bekerja sebagai GSTT.

Mr feckry said...

macam kurang lebar je senyumannya

~AmyLiana86~ said...

xde rezeki lagi tu...nati try lagi ek..hehe

Myra Jay said...

Takpe dear, mana tau nanti2 ada rezeki...
& jgn berputus asa like me..huhuu, dah rasa malas nk p intervw sbb dah lebih 5x p tapi stillll tak berjaya :(

MARIA LIZA said...

takpe next time cuba lagi ye...

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

dont give up! :)

L@dyKichiMachiko said...

try again dear,never give up k..

♥z@z@♥ said...

it's ok yunk..try lagi ye..

echa takashimaya said...

its ok la kak..ade rezki insyallah =)

AmirFX said...

Chaiyok2!

HasrulHassan [HH] said...

Pembantu makmal apa ehh? hospital? sekolah?

www.hasrulhassan.com

cik chinta said...

bleh cuba lagi. ^^ chill oke

[sutera kasih] said...

sabar jak kak..huhu
susah nk carik keja nektok..
ktk ok gik stil ada keja..bnding kmk tok lom juak keja..

Ardini Humaira said...

takpe yunk...
InsyaAllah ada rezeki lain buat ko :)

mr_mrs mikko said...

xpa yang..
rezeki ko bkn kat situ..
aku pun ada interview spp ari tu..
calon smpanan sajaa..
tu pun mcm xda khbr britaa..
uhuk2

pRincESs_N said...

mungkin rezeki zie kt tmpt len...saba yer..

zuneta said...

tak pe zie...rezeki bukan kita yg tntukan...tak leh nak persoalkan kenapa tak dapat..dan kenapa tak layak..smua ada hikmahnya...