Joey Exist Ceraikan Isteri Dgn Talak 1



Sah sudah Joey Exist bercerai dgn isterinya dgn talak 1 setelah sekian lama kes peceraian mereka tertangguh. It such a sad news ar.


"Saya hanya nak pesan kepada artis-artis wanita, jika banyak lagi lelaki lain, jangan ambil suami orang. Tolong cari yang lain, jangan runtuhkan rumah tangga orang lain dan biarkan anak-anak kecil tanpa bapa," - Nuraini (bekas isteri joey)

Ni kalau watie baca Watie Elite baco statement ni..kompom "terasa pedas" hehe...eh Oppssss! Pape pun, kita anggap jodoh mereka setakat itu saja la ea. Harap after this Joey tak abaikan nafkah buat anak² :)

- Sumber dari mStar -








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
--> Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

9 comments:

Cik Rose Cute said...

Artis sekarang suka ambik kepunyaan orangkan...hihihi

hana said...

erm..
mungkin bagi dorang(artis) merampas tu amalan mulia..
hahah

Cik Purple Pinkypuff said...

owh.. watie ek yg mrampas kbahagian mereka?? mcm2 la dorang nih..:) anyway salam kenal kmbali! :]

zh-ena said...

cinta itu buta..tapi jgn la sampai nak amik laki org kan

Myra Jay said...

Itula sekarang nie dah macam trend kan.. risau la..

baby said...

eh, zie..ade tak muka bekas bini joey nih??..piic ank2 dy keww...

em...laki skrg dh brkurg wo0..ape salah share husband??..heheee...
well3...sbg manusiia..,kite tak puas...
suami tuh bukn hak kite..hak YG ESA...makluk ALLAH jugkk..!
wt silaapp..biaser arr...~

eh..zie ade x follow blog2 yg mmpunyaii madu dlm idop dowgg??~

zuneta said...

tak faham...kenapa diorang boleh rasa bahagia dgn tangisan @ air mata wanita lain...

AmirFX said...

Asa kmk mok polah juak segmen kedak ktk tok lah.. Macam best jak...

Ardini Humaira said...

ohh artis malaysia :'(