Samsung Galaxy Tab 10.1 <--- Eeee... I WANT ONE! Hehe


**Click picture for more info**



Eeee....seriously uols. SUPER COOL arr this new gadget. Akhirnya its launched sudah kat Malaysia. Falling in love woooo zie tgk. Pape pun, meh zie tayang Samsung Galaxy Tab 10.1 nyer specs ek.

...mana tau ada yg berkenan n rembat teros! ^_^ Ngeee...

Samsung Galaxy Tab 10.1 SPECS:-
- Android tablet
- 10.1" display with 1280x800 pixels of resolution
- dual-core Tegra 2 chipset,
- 8MP camera with LED flash on the back

Haaa bagi ckit je la. Malas ler plak nk taip pepanjang. HAHA! Pape pun, pd mereka yg nk tahu full spec of this gadget. Uols boleh click -- SINI :)





See...super lawa + cool kan. Mmg stylo lah heret gadget ni ke hulu ke hilir nanti. Wahhhh ayatttt kooo...HAHA. So apa tunggu lg uols dan org² BERDUIT....cepat arr rembat satu.

Baru lah COOL kau hado ini ^_- winks









CLICK SINI For
More Info and Full
Specs ^_&













Redbloodsnow Copyright©

5 comments:

Fiera Pirot said...

nice one ! . hehehe

jamie writes said...

I'm still an Apple fan. Check out how I win my iPad 2 with a Genuine Smart Cover! http://jamieywrites.blogspot.com/2011/08/i-subscribe-to-p14g-instead-of-getting.html

Cik Shiqa said...

nice... shiqa pun nak satu.. kat opis ni dah ada org pakai. jeles betul.huhu

selamat hari raya zie..

Mrs. Daniel said...

woww...ini tak boleh jadi ni. makin menjadi-jadi godaan di hati ini untuk memiliki satu tab. berkira-kira nak tab 9. suami kata tunggu dulu tab 10.1 akan kuar. huhu..

AmirFX said...

Kmk mok tablet Asus..