Semoga Dirimu Tenang Di Sana, Duhai Ayah Tercinta ~ Al-Fatihah



Pepagi lg dah Zie, Minie and Mak gi ziarah pusara arwah ayah. Muka tak siap harus kooo di coverkan dgn oversize spec...hehe.




Sesampai je kat tanah perkuburan di mana arwah ayah zie bersemadi...weols terus mulakan sesi membersih pusara :)






Nih ahli “BERSIH” mane yg tersesat ni ek? HAHAHA…ahli BERSIH kata kau, Zie? HAHAHA...Kidding! My abg is not dari kalangan pembangkang ea uols. Weols BN supporters ^_-

Eh...politik tetiba kau! **lalalala :D**







Sebaldi air bunga utk menyirami pusara Ayah :) Semua ini emak yg sediakan. Isteri mithali sungguh yuuu ^_- winks…





Selesai je bacaan Yassin dan Al-Fatihah dan doa..siraman di mulai oleh emak dulu. Pastuh minie, then pas minie baru Zie. Zie kan anak bongsu…harus koooo ai yg terakhir. Hehe.





10 tahun sudah Zie dan family beraya tanpa kehadiran ayah di sisi. Time dgr takbir raya…itulah saat yg paling menyebakkan hati :( W/pun ayah sudah tiada, tp dia sentiasa hidup didlm diri weols ^_^ FYI, arwah ayah meninggal pd raya ke-11 tahun 2001.

…semoga arwah ayah berada dlm golongan yg beriman. AMIN ~ al-fatihah…










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
CF.IPM LATIHAH KERJAYA
-- Click SINI Tempat melatih
lepasan graduan utk ke alam pekerjaan

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

30 comments:

amna said...

al-fatihah..

Hishyamuddin said...

amin..al-fatihah..

sabar k...

Mizz Coki said...

sik berasa kan zie, bpk mek pun dah ninggal dah masuk 2 tahun x berasa juwak... kamek paling rapat ngan nya... nasib x jadi tomboi. anak bapak orang nundik kamek selalu. sik apa bah kitak urang ada menemani mak bah.. btw abang uols hensem koo hahahaha

Aeen said...

banyak2 sedekah kan al-fatihah buat ayah yg tercinta yeh zie...semoga rohnya dicucuri rahmat...:)

K O R I E said...

smoga rohnya dicucuri rahmat .ameen
Insyaallah.

aTy _faRed~ said...

alfatihah jugak untuk arwah..doakan die ditempatkan disisi Nya...aminn..

Daffien88 said...

AL-Fatihah...Moga Rohnya dicucuri rahmat

Daffien88 said...
This comment has been removed by the author.
lieynanilaz said...

al-fatihah...semoga rohnya dicucuri rahmat...amin..

alinac lover said...

Al-fatihah

Izan Ishak said...

Al-Fatihah...

Wahidah said...

al fatihah wat ayah zie..selamat menjalani ibadah puasa zie

Qaseh said...

Al-fatihah

Selamat menjalani ibadah puasa

Cik Rose Cute said...

Al-fatihah....Semoga di cucuri ramat ke atas rohnya...

GnieSyazni said...

semoga arwah sejahtera di sana..al-Fatihah

Ain said...

sedihnyee . tale bayangkan
kalau ain ada kat tempat kak zie :(

AmirFX said...

Al-fatihah.. Adik kmk pun dah masuk duak tahunnya 'pergi'.. Ritok tek ada polah makan hol..

cf-ipm said...

al-fatihah buat keluarga zie

ella said...

alfatihah~

SyUhAdA said...

btol tu..
wlaupon dah takde di sisi, tp di hati still ada kan..

mr_mrs mikko said...

al fatihah yang...
yang, aku nanges tetiba weh baca entry ko ni..
yaa allah! betul2. tiba2 ni..

zuneta said...

al - fatihah...eleh, pandai dia cover mata tu...nampak jgk...hehe

MARIA LIZA said...

Al-fatihah...Semoga raya ni Zie happy2 ye...

...sWeeT uMi... said...

al-fatihah tuk ayah zie...semoha dia tenang di sana

sweethOneY said...

alfatihah..

[sutera kasih] said...

sebak kmk baca kak..
kmk rindu nk ngagak kubo nenek kmk sinun..

Myra Jay said...

Moga roh arwah ayah Zie tenang bersemadi di sana..
Selalulah doakannya disana ye Yunk..

Masa ayah Zie meninggal, Zie masih bersia belasan tahun kan..
Sabar bebanyak ye...

zuneta said...

aik..jap2..baru perasan...wah, unik tudung zie..mana nak cari cam gitu...

pRincESs_N said...

semoga roh ayah zie tenang di sana...amiin...

Ardini Humaira said...

Al-Fatihah...
semoga Allahyarham ayah ko ditempatkan dikalangan orang beriman dah diredhai Allah, amin..