Sempena Nk Raya Ni... Apa Kata Gi TINTED Keta Uols ^_-



Since raya is around the corner nih, takkannnnnn lah diri sendiri je yg nk melaram kot. Uols nyer keta pun nak gak merasa "mood raya" kau! HEHEHE. Di Raytech Tinting, sdg menawarkan price down offer taw, uols ^_-

RM180 instead of RM550 for Raytech Car Tint with USA's Latest Technology. Raytech Window Tinting for Standard Saloon Cars with 5 years warranty. Seee 5 years waranty beb.

Semuanya hanya di...










**Click for more info**



...hanya di Raytech Tinting je ea. So siapa yg tinggal berdekatan branch² Raytech Tinting ni AND planning nk tinted keta, sila BUY this offer secara online je ea :)









CLICK SINI Utk
BUY This Offer.
1 day left :)














Redbloodsnow Copyright©

5 comments:

zh-ena said...

kereta mmg dah melawa dulu dr tuan badan pun

eVa said...

yahh.. ingat ada d kuch tek.. nang murah juak eyh

AmirFX said...

Kmk dah tinted lampu tosikal kmk raya tok... haha...

mr_mrs mikko said...

wuuuaa, sedey keta aku adik aku dah bawa nun jauh di kinabatangan... keta dia yg ekseden ari tu dah siap, taaapi gila betul. aircond still rosak. wuuuaa, x tahan aku! ceeaa, ngadu dekat komen. haha

Stilla Royazrie said...

kmk lom tinted gik keta kmk ya hehhehe...after raya lah bok meke...heheheh