Shahir Akan Berhenti Menyanyi Dalam Waktu Terdekat???



Whoaaa! Seriously ke nieee? Abeh laaaa...meraung seakan lerrr para² kipas-susah-mati si Shahir ni..hehehe. Dgr² dia nk quit menyanyi coz dia tidak tahan terhadap penganiayaan dan penindasan pihak tertentu.

aiyooo...penganiayaan & penindasan dari segi camne tue ek?


"Shahir tidak akan menyanyi lagi dan akan meninggalkan terus karier seni ini kerana berasa dirinya telah dianiaya. Saya kasihan dengan nasib yang menimpa Shahir kerana dia masih baru dalam industri seni tetapi sudah mengalami insiden seperti ini," - Sumber terdekat

Seriously uols...curious gak zie nak taw apa yg di katakan insiden tu. Adoiyaiii...ttg kisah si shahir ni, mmg zie ketinggalan zaman ckit. HAHAHA. Pape pun, whether gosip ini true or not...

...sama²lah kita tunggu penerangan Shahir ttg isu ini ek ^_^ Chill~













Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Biasa la tu
Jiwa kalau tak kental mmg tak boleh join industri seni ni...Plastik..Wahhhhhhhh!!` Cam la akak pernah masuk industri tu..Hiks`

Nabila Huda said...

alaa..kenapa.. sedih..sob..sob..sob..

Zura said...

dia xtabah lah kalau cm tue..erm...bkn sume org dpt peluang cm nie sbb dia kire glemer jugak kan..

shandye. said...

kesian kat dia. ada la tu pihak2 tertentu yg tak puas hati dgn dia...

hurm....

Myra Jay said...

Dengarnya Syahir ni sakit tapi taktaulah samada sebab tu ke dia nak berenti...

[sutera kasih] said...

apa hal gik si shahir tok..kita tggu jwpnnya kelak..

zuneta said...

tu la...dgr2 pun..dia sakit,,,ada jgk kata kena buatan org...susah la..lau masuk industri mcm ni..ramai yang dengki bila berjaya sikit...

SyUhAdA said...

ooh..yeke..
nape lahh ye...

mr_mrs mikko said...

biasalah kan yang kalo baru ni..
mcm2 kna buat..
huhu

Cik Rose Cute said...

kesiankan...suara sedap...lagipun dia nampak baik...jadik pak ustaz boleh la...kot2 gosip dia dengan Rozita Cik Wan...pastu ada sorang pelakon tue jeles...ada dengar gosip tu tak???