Si Mulut Longkang Isteri Kapten Singapura, Hidayah Shahril Kutuk Safee Sali & Amirulhadi MONYET.


**Sumber dari Berita Harian



Amboi amboiiii...sedap nah mulut tu mengata ek, Hidayah. Kang kena saman berjuta² kang...baru tahu. Rasanya if laki dia sendiri buat bicycle kick ni...sure terkinja² kot dia happy. Mesti kata stylo habis if laki di yg buat...puii.

...geram lah zie. Dh menang tu dah lah. Tak yah kutuk² players kesayangan weols.




**Hidayah bersama suaminya**




Haaaa..nih lah dia si mulut longkang tu. Muka cun giler...tp mulut busuk, what for??? Dia kata org monyet, tp sebenarnya dia sendiri tu yg monyet. Monyet betina...opsss. Haa hambik kau.


“Saya cukup tersinggung dengan kata-kata isteri Shahril, apa lagi suaminya adalah antara sahabat saya yang turut beraksi di liga Indonesia. Malah Shahril juga meminta jersi saya selepas perlawanan tempoh hari sebagai tanda persahabatan kami, tetapi kenyataan isterinya amat menyinggung perasaan saya.” - Safee Sali

“Buat masa sekarang, kami belum memikirkan untuk sebarang tindakan undang-undang, tetapi cukup sekadar dia memohon maaf dan menyatakan kekesalannya kerana mengeluarkan kenyataan sedemikian serta berjanji untuk tidak mengulanginya pada masa depan" Safee Sali

Kalau zie jd Safee n amirulhadi...takde maknanya zie nk pkir² bagai. Saman malu terus je. Maruah diri tuee, bai.










Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

29 comments:

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

eii busuknya mulut longkang ni...

saya_arief said...

xpasal-pasal cakap orang monyet..ciskek betul.

Sekamar Rindu said...

salam.

oooooo ni dianya...memang kurang ajar.....

* musafir lalu.."

shahrul said...

skang zaman moden..smua kene main saman orang je,baru padan ngan muka dorang kak..haaa...

mr_mrs mikko said...

aku pn geram weh..
mmg bikin panas!

perfect life z said...

kureng ajor betuiiiiiii!!!!!!!!

...sWeeT uMi... said...

tul tu saman je...sesuke ati di aje ckp diorg cenggitu...

~♥dieyba_baby♥~ said...

kak zie.. nak tumpang tanye??
nape kita nye nuffnang xd $$
padahal diba dah update.. slalu BW..
diba x paham la.. ke diba ada salah ape2 ??

si tuan putri kiUt said...

wahhhh mulut tadekk insuran die ni... kutuk2 plakk....

Redbloodsnow said...

DIEYBA
--> Kalau yang tu akak pun tak sure gak diba. Try bagi ticket kat technical support nuffnang ek. May UV tak reach dorg nyer expectation kot diba.

better diba tanya nuffnang ek

~♥dieyba_baby♥~ said...

mcm ne nak bg tiket kak ??
boleh ajar kan ??

~syue syada~ said...

sebab sikap bini camni la, laki yg kena tanggung. haih . nampak sgt perangai bini da tu cemana. terok !!

==!

xshahidx said...

weh bleh tahan bini dia nih,MILF,ala besala tu,dia saja nk suppork laki dia!

GRUNGE-HEAD WEDDING

zh-ena said...

emmm berkata-kata kena beringat selalu

Bui Junaidi said...

eiii..geram ati kmk maca..ada rompuan ya d bantey kmk kelak(bajet koat glak lah tek..hahaha)..nasib bait posa,mun x siap rompuan ya..hihihi

dak eina said...

cun ke minah tu? mekap je lebih.. weiiii pose2.. lupa2.. tarik balik.. muahaha!

Mischelle said...

menopause kot.harharhar

Zura said...

cun ke tue zie..biase je muke dia..

Myra Jay said...

Kerana mulut badan binasa..
Harap muka je lawa, tp suka2 nk kata orang Monyet...

msredcheesecake said...

patutnya rupa yg cantik kena lah diiringi dgn mulut yang sweet...

[sutera kasih] said...

ada kmk tebaca yg si amirul ya sikmok lalek hal ya..remeh katanya tekk..syiohhh..nang benala tp agak2lah ya kira menjatuhkan maruah urg bah..grrrr

zuneta said...

ala...ada segelintir org yg cantik mulut longkang mcm ni...tapi selalu di selindugi dgn rupa cantik..jadi nampak baikkk memanjang...saman je...saman...wat sakit hati je...

SyUhAdA said...

beraninye dia ckp camtu..huhu

Pesta Jiwa said...

muka cun gile???...out of category la ....

Ardini Humaira said...

uiyyyooo nak sumbat cili hidup cili kering dalam mulut dia buleh tak. isk

♥z@z@♥ said...

dia nie x cun pun..putih je..klau gelap sape pun x pandang..

kimmy said...

low minded dia ni..tak de la cun pon..mekap lebih..hahaha..

Ratu Lissa said...

ha'ah kak zie..muka je cun, tapi hati busuk.. rasanya betul kot, kalau laki dia yg buat bicycle kick tu, mesti dia terkinja-kinja.. suka hati dia je ckp amirulhadi n safee sali tu monyet..kalau diorang monyet, laki dia beruk.. baik kan hati safee sali tak ambik apa2 tindakan?

Cik Rose Cute said...

Betul zie...Dia monyet betina tak pakai baju hihihi (jahat mulut mak...)
Mungkin dia rasa Suaminya hebat bermain bola...