Tinggal Warna Silver Je Lagi :(



Gara² urusan proses pembelian kereta kepayahan dan memakan waktu yang lama banget gara² isu yg buat zie bengang dlm entry emo aritu. Terus warna yg zie nk, which is hitam (mula² nk merah, tp merah dh hbs) dah sold out kooooo. Adoiiiiii adoiiii.

So yg left adalah kaler silver. Hishhh..geram lak zie. Tp ape leh buat, skrg ni bank dah strict taw. Sgt² strict dlm pembelian keta. Takpe lah...silver pun silver lah. Nnti leh spray kaler merah ^_^

...ceaaa ayat nk sejukkan hati :P




P/S:
It suppossed to be my birthday car.
Tp apa kan daya, kesulitan dlm proses
pembelian...nampak gayanya after my
bday ler kuar keta tu kot :(











Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
CF.IPM LATIHAH KERJAYA
-- Click SINI Tempat melatih
lepasan graduan utk ke alam pekerjaan

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

19 comments:

ArELeEz said...

merah ke.. silver ke.. tu sume xpenting sbb kita sume kan org malaysia. eh2! xkena tempat, ek? he3..

Aeen said...

ala..xpe zie..lambat ke cepat...yg penting kete mesti dapat kan...:D

Mr.Baiz said...

hye zie..sekarang ni persona elegance memang dah xde stock baru...dorang nak abiskan stock lame..n akan keluarkan persona yang terbaru plak..hehe..nape tak amek putih je..nice...

mr_mrs mikko said...

alololo..
xpa ah yaaaang!
silver pun silver laaah..
janji tetap lawooo!

sweethOneY said...

takpelah x dpt kreta time bday.. at least xdelah setiap kali bday ko parkinson nak keluarkan duit byr r/tax :D

~ain said...

silver pun lawa zie.. evergreen warna silver tu..

Myra Jay said...

Bestnyerrr dah nak dapat keta baru..
Beli Persona ye??? Cheq memang minat Persona especialy kaler silver tau.. :)
Nmpak ngancam :)

...sWeeT uMi... said...

tak pe zie, warna ni pun dah cantek...dolat ngan warna merah zie jap hehehe

Zura said...

silver pun cun ma...hehe..ambik je zie..nti make up kan dia..

Uchi kay-f @hmad said...

xper2...think positive zie!

CHU MAJORFLAVA said...

sabar dear...hehe

kaizen said...

merah?? x striking sgt ke kak??


latest entry Antara Hidup & Mati

Nak DUIT RAYA X??

♥z@z@♥ said...

xpe, spray je nanti kaler merah..

♥ Dea ♥ said...

leh tumpang??.. hehe

shahrul said...

huyooo...akak nak beli kete dah ke?fullamaaakk..ayai pon belom larat lagi nak beli..tapi ape-ape pun,tahniah kak..Persona tuuu... ;)

AmirFX said...

Rona silver pun ok juak.. Kacak kaler ya...

zuneta said...

nak spray warna pun duit lagi tuuuu...haha...zie wat tompok2 macam lady bird la...hehe

Cik Rose Cute said...

Wow! persona cantik...yunk..jiran sebelah nie pakai kaler hitam..memang cantik la...kalau kaler merah lagi cantik yunk hihihi...Bikin panas sebab kaler merah dah tak ada hihihi

Ardini Humaira said...

yunk.. silver pon lawo :)