Tunang Khairul Fahmi Che Mat Langsung TAK TAHU Pertunangan Mereka Diputuskan



Haduiii..konpius ler plak baca kes dorg ni. Dh berputar belit ler plak. Dah cam kes Jimmy Shanley - Suhaila ler pulak. Adehhh.

“Saya langsung tidak tahu dia mahu putuskan pertunangan kami. Saya hanya mengetahuinya melalui akhbar (Metro Ahad) hari ini (semalam),” Elia Jejari Runcing

Haiyooo..parah ni if bebetol si KFCM ni putuskan Elia cam tak beradat je. Coz tak baik ler gitu, dik fahmi. Time nk "ambil" penuh dgn adat isti adat. Tp time "buang" plak...camtu je?

Ishh...pusing kepala weols yg kepochi ni dibuatnya taw.





They such a sweet couple kan uols. Sedih lah tgk hubungan cinta dorg berakhir dgn cara kontroversi cam gnie :(

"Pada saya punca sebenar masalah kami memang disebabkan orang ketiga dan saya mempunyai bukti kukuh mengenainya. Mungkin disebabkan itu dia enggan bertemu saya. Saya menelefonnya untuk mendapatkan kepastian dan memintanya berterus terang, namun dia enggan berbuat demikian. Dia cuma beritahu ada masalah dan akan bincang dengan keluarganya" Elia Jejari Runcing

Kalau Elia berani bg statement kata ADA BUKTI yg KFCM ada scandal...maybe betol kot. Coz if takde bukti n Elia tak sure, takkan lah berani up kan statement gitu kan. Alahai....

...tak tahu plak siapa yg betul dh ni.


P/S:
Harap KFCM tak akan bls statement
Elia di media lg. Harap dorg settle
masalah dorg tanpa melibatkan media.
Kang tak berkesudahan plak kang nanti.












Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CIKGU LANGSING BLOGSHOP
-- Click SINI Blog Cikgu Langsing adalah
blog online yang menjual pelbagai produk
kecantikan & slimming dengan harga yang
berpatutan ^_^

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

18 comments:

ir yien 9897 said...

sangat sedih dengar berita dorang..
hmmm .. mybe ada sebab2 tertentu yang tak dapat di elakkan,
doa mereka berbaik balik ..

ir yien 9897 said...

sangat sedih dengar berita dorang..
hmmm .. mybe ada sebab2 tertentu yang tak dapat di elakkan,
doa mereka berbaik balik ..

Hishyamuddin said...

mcm2 la diorang ni..semoga diberikan jln yg bnar oleh ALLAH...

La dOLcE mEa_nAtt said...

betul jgn balas statement kat media dah sbb mulut manusia ramai yg keje nak mengutuk je...ni adalah takdir tapi ramai yg tepuk tangan dan senyum sinis xbaek sunggoh

Marya Hana said...

yep, aimie ada bukti sebab tu dia berani buka mulot..

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

siannye....sedey arr dorang putus

aTy _faRed~ said...

betul..harap derang tak setel kat media..setel sendiri2 lagi baik. aib pon tak kan terbuka...[macam tak matang pon ade gak]..huhu

Dilakochan said...

Kite kesian sgt dkt elia.
Harap dia terus tabah.

Betul la tu, dugaan org bertunang ni, hebat! :(

Dilakochan said...

Kesian elia.. :((

Farah Shamsudin said...

tuelaaa.. org perempuan ni kalau boleh mesti nak cari bukti smp dapat.. ni mesti dah ada bukti sahih kot.. tu berani keluarkan statement nii..

GnieSyazni said...

huu statement diorang ni bercanggah sangat...so taktau mana satu nak percaya T_T

AmirFX said...

Tedah.. Mudahan boleh settle tanpa makei media...

SyUhAdA said...

hmm..x tau la yg mne satu btol nie..

mr_mrs mikko said...

tu lah kan yang..
mudah2 an aku x mcm ni..

tu lah, x taw la sapa betul sapa x..
dorg ni pun satu..
jadikan media massa lak sbgai perantaraan dorg.
cubalah settle baik tnpa melibatkan akhbar segala ni..

zuneta said...

lagi satu couple yg mmeningkan...huhu...

...sWeeT uMi... said...

sedey la bile diorg jd cenggini...diorg ni mmg sweet couple....huhuhuhu

[sutera kasih] said...

semoga mereka diberi petunjuk yg baik2..kesian tgk dorang..

Ardini Humaira said...

macam2 yang berlaku dunia artis ni kan... sobss