Waduh waduhh... Handsomenyaaa Adik Sasha Elite Ni :D



Uolssss...perkenalkan si jejaka hensem yg bernama Zain Saidin ni, uols. Zian ni kan..if org tak kenal dia, kompom ingat dia ni pure mat salleh kan. Coz gen omputih dia mmg kuat lah :D

BTW, love his pic yg ini. Sooooo mengancam :D








Eh opsss...telinga bertindih. TETTTT! Cancel...haha :D Baruuu je nk masokkan dlm list jejaka idaman gitu. Wahhhh akuuu...di baca dillah statement gni, naya ^_^ Ngeee...

FYI, Zain ni adik Sasha Elite taw. Seumur dgn Zie iaitu 27 tahun :) Seorg pelakon ea, FYI ^_- So single ladies...cepat ngorat dia. HAHA :P












Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
BLOG ZAZA
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

Mr feckry said...

baru wa tu lu tue setahun dari wa

dak eina said...

ensem dia nie.. bru thu dia nie lawak gak dlm ketuk2 ramadan semalam.. hee

shahrul said...

apela..gi tindik telinga,...merepek la die ni kak..

lieynanilaz said...

ingatkan dia ni serious man tapi boleh tahan lawak ..ni pun tengok kat ketuk-ketuk ramadan..heheh..

...sWeeT uMi... said...

umi pernah tgk dia berlakon lam drama awan dania 3...hehehe

SyUhAdA said...

ooh..tak penah tgk pon..blakon citer ape?

[sutera kasih] said...

wow..hehe sejibik mcm muka kakaknya juak

♥z@z@♥ said...

mmg hensem..tp biase la klau ade gen mat salleh..kompom budaya lain ckt..hehe

mr_mrs mikko said...

aku slalu tgk dia blakon yaang...
tp superb gmbr dia second tu..
hihi

Myra Jay said...

Myra start kenal dia masa dia berlakon ngan Fasha citer Cinta Chanduri, & yg terbaru drama Annisa ritu.. :)

zh-ena said...

tak minat la sgt

zuneta said...

ala...terlepas ketuk2 ramadhan hari tuuuu..benci tau..nak tgk dia mmasak gak...

Ardini Humaira said...

ritu aku tengok ketuk2 ramadhan dia masak ngan sheila rosli lawak gila haha