Yayyy! My Nuff's Account Kembali Seperti Sediakala Sudah



Morning uols! Semalam kan Zie ada bising-bising ttg my nuff's account yg ke semua blogs hilang including earnings too kan. Boleh click -- SINI! -- if terlepas pandang ea. Well, good news uols. dah kembali seperti sediakala sudah my nuff's account.

...once benda dh back to normal, haruslah inform dorg n thanked dorg gak. Itu baru polite namanya...ceaaaa :P






Total Earnings (RM773.23) + BE (RM70.46) = RM843.69



Alhamdulillahhh...my earnings pun dh dikembalikan juga :) Fuhhhh...what a relief. Zie sgt puji lah dgn kecepatan dan ketangkasan pihak Nuffnang dlm menangani problems cam gnie...mmg super cepat.

Dorg replying kita nyer tickets pun bapak giler cepat. Berapa minit je zie bising kat dorg, terus dorg fix the problem taw. Semlm nuff account zie dh ok, actually :) The problem fixed dlm masa 30 minit je.

See...cepat kan. THUMBS UP, nuffnang ^_-













Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blogshop Alinac Shoppe
-- Click SINI If nak
product2 kesihatan dan
kecantikkan. Macam2
ada kooo uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

Ardini Humaira said...

Alhamdulillah!...
tahniah yunk... gigih aku online kejap nak bukak blog. rasa nak nangis lama tak update. sobss

...sWeeT uMi... said...

alhamdulillah, sib baik dpt bali and cepat tul diorg wat keje ek...pssttt, byk nye duit dia hehehe

saya_arief said...

perghh..manyak nye duet.

[sutera kasih] said...

alhamdulillah...

gila mun sidak sik tangkas, sidak lom nenga gik ktk ngamok kak owhh hehe

Cik Rose Cute said...

Tahniah yunk...Usaha ta sia-sia...Banyak duit tue....hihihi Rezeki nak Raya...

Cik Wanie Ghani said...

alhamdullilah dear,
nuff dah kembali normal,
hihiihi..
so apa lagi sambung blogging:)

H.O.N.E.Y said...

Ya Rabbi...tahniah eyh...duit raya ya..

Myra Jay said...

Alhamdulillah, baru lega sikit kan... :)

Zura said...

kena setia ngan nuffnang lepas nie zie..

Redbloodsnow said...

KAK ZURA
--> kak, ni bukan masalah setia ke tak setia dgn nuffnang. zie mmg setia dgn nuff taw..hehe

masalah ni, nuffnang website kena hacked. then zie nyer nuff account semua hilang. thats y kak

AmirFX said...

Kmk lom pernah cashout gik menatang ya...

SyUhAdA said...

nsib baik..

mr_mrs mikko said...

mmg thumbs up ngan nuffnang yang..
^_^

uish, banyaaaak earning. blanja tiket g sarawak yang! hahaha

zuneta said...

banyak duit...nak sikit...nak beli baju raya...leh lepas dekat 6 pasang...hehe...