1st Day Of Raya --> Beraya Di Rumah Kak Midah :)



Lepas beraya di rumah Along, weols straight away ke rumah Kak Midah. Dia open house on 1st day of raya. tu yg weols berkampung kat umah dia tu...hehehe. Weols lak open house on 2nd day of raya...tu yg akak buat on 1st day.

Tak nak crash date dgn weols katanya :)





Ceaaaa...dah tua bangka pun stillllll nk duduk atas riba..kehkehkeh. Pssttt...inilah yg dinamakan SAYANG KAKAK! Hehe. Pity kak midah terpaksa memangku "gajah" seberat 53kg walhal berat dia below 45kg...hehehe.

...bdn zie lg beso dr akak. Akak maintain slim kau! Jeles :D








Tema purple mereka sekeluarga ni...ailike! Tetiba cam berkenannnnnnn je dgn kaler purple weh...hehe. Tetiba envy dgn baju raya akak pun iyer...HAHA :P Lawa lah jahit manik die kan.

...2 - 3 bulan pasni nnti, nak pinjam ah baju tu...KEHKEHKEH. Baju mu, baju ku jua...HAHA.






Lawa lah deco kat umah kak midah ni uols. FYI, keja deco mendeco ni...semuanya laki akak yg uruskan. Dia mmg terer ooo bab² deco rumah ni taw :) Kagum tetiba....







Puas bergamba kat dlm umah...bergamba plak kat luar umah di mini taman umah kak Midah. Tp taman tu tak kelihatan ler plak...kehkehkeh. Nanti² if zie kesana lg...ada lah zie snap snap ek.

...dulu kat tempat zie duduk tu, mini kolam ikan taw. Lawa abg ipar zie buat. Napa entah dia buangkan. Syg ar...








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Amy Ameera Make-up
-- Click SINI If interested
nak gunakan khidmat andaman
utk majlis2 uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

9 comments:

CHU MAJORFLAVA said...

wa....kck umah kak midah raya tok..

Uchi kay-f @hmad said...

itu kakak yg sulong ke zie?

**raye 1st kat sane tak ujan ke? kat jb ujan lebat woo,raye 1st bertapok dlm umah je...molla!

msredcheesecake said...

baju akak lawa...baju zie pun lawa...pemakainya lawa...hheee

dapat henpon baru yea...red kaler lagi...bestnya

mrs. daydeck said...

zie, kitak kedak biak umo 10 tahun jak pangkuk ngan kak midah.. hahaha

AmirFX said...

Kacak umahnya.. Perghhh. Kmk ingin juak nak molah kolam kat luar rumah.. P kolam renang..

oneyani said...

comelnye kak midah..muda remaja lagi nampak..yup baju die sgt cantek ah..xde close up sket ke?

ehem ehem zie pon ape kurangnya..cantek jugak la

♥z@z@♥ said...

lawa umah kak midah yunk..biler la nak ada umah sndiri ek..huhu

Cik Rose Cute said...

lawa la rumah akak Zie hihihihi

pRincESs_N said...

kakak ko nmpk cm ank dara lg ok...