1st Raya Utk Hannah Iranah Yg Comel :)



3rd day of Raya...Zie bawa Dillah menziarahi Along Zie :) Zie n dillah nampak grey kau! Hiksss :P







Her 1st raya ni taw uols. Baru je 3 bulan usia hannah. Tp bdn dia nampak beso kan. FYI, dh tumboh gigi taw dia. Tp still in 1st step tumbuh gigi la. Soooo cepat kan, uols? That's my niece! :D

...Comel je dia berkurung bunga-bunga tuh ah...hehe.








Pssttt...amacam? nampak keibuan tak Zie??? Hehehe. Suke zie dgn Hannah ni taw. Dia jenis baby yg tak lokek dgn bdn. Tuh yg senang je dukung dia ke hulu ke hilir sampai dia rimas...Hohoho :P





Kau tgk uolsss. Eeeeee geram nah zie tgk cara hannah tido di dukungan ibu dia taw. Soooooo comellllll! grrrrr! Geram lah...hehe. Oh ye uols, raya tahu ni...mood nk bercamwhoring ade kureng ckit arr.

...tak brape byk sgt pic raya zie tahun ni. Huhu. Napa entah mood raya tahun ni cam suam suam kuku je :(













Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
MISS IZZATI BLOG
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

Aeen said...

same la kite zie...mood raya kali ni mcm kureng sikit...ermm..maybe sebab nak kawen kot..heheheh...aeen pun lagi lar..gambar raya pun xde...malas nak amek..huhuhu

AmirFX said...

Kiut... Chubby ada jak pipinya...

alinac lover said...

mmg cumil

*ayu the sun* said...

she's so cute!!! masyaAllah...

cute je dengan baju kurung dia tu..
geram akak tengok!

siti asiah said...

chumell la anak buah zie tu..rase nak kunyah2 jew...:)

mr_mrs mikko said...

mgkin ko byk pkir pasal kawen yannngt..
tu yang x brapa nak capture2 gambo..
hihi

...sWeeT uMi... said...

btul la zie comei je hannah tu...dah leh baerbaju kurung da...br 3 bln tu...(^_^)

Uchi kay-f @hmad said...

aiseymen zie.bile tgk picture anda berdua dgn incik dilla baru tingat..hey baju raye kite sedondonlah beb!cayalah color grey..molla..hihihi

**lupe nk snap thru hp..

Ardini Humaira said...

weiiii aku dah meroyan geram kat budak kecit ni haaaaa comey betollah :D

Wahidah said...

comeinyaa hannah ne...gerammm j...wah sedondon silver tu..:))

Myra Jay said...

Comelnyer baby Hannah, putih gebu ha.. :0

Maksu Hannah pun comel gak..heheee

pRincESs_N said...

da tumbuh gigi da...Aryyan da start gatal gusi da...