Atilia Kemalangan - Kereta Masok Longkang



Adoiyaiii Atilia...camno tue leh masok longkang??? Hehe :P Nak di katakan awak tu 2 x 5 dgn Zie (baru drive keta), idak jugak. Coz bertahun dah driving...hehehe. Pape pun, malang tak berbau kan :)

...nasib baik Atilia tak apa² ^_- Difahamkan Atilia bergambar di depan kenderaan Toyota Wish-nya yang termasuk ke dalam longkang.













Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

Ku Azhar said...

hehehe sempoi gle blh berposing cmtu! :p

Farah Azurah said...

boleh ehh mcm uw..mcm xkisah jerrr kereta accident..orang kaya ..hurmmm :(

yna fazlyna said...

huhu... tibe2 teringat time xcident langgar tiang dulu.. tapi langsung tak terfikir nak poss macam atilia...

ika said...

hepi lak mukeny kete masok longkang..

eVa said...

ahahaah sempat bgamba lok ndah.. mesti nya nok tersalah masok kali ne x bgamba gya.. hehehe.. steady atilia lok..

Cik Rose Cute said...

tengok muka atilia cam tak accident jer...hihihihi....nasib tak ada apa2...

alinac lover said...

isk2..cane tu

oneyani said...

Kalau laki tgk ni mesti cakap..ala biasa la lady driver..hoho

lan_ax said...

owner macam x riso je tu..

http://miahahahahaha.blogspot.com/

Benrauf said...

malang tak berbau. eh. sedap pulak bau kari mak aku masak ni.

SyUhAdA said...

smpt lagi posing ea..