Awal Ashaari Kurang Senang Dgn Hinaan Zarina Ann-Julie



Rasanya semua dh tahu kes tweets Zarina Ann-Julie di twitternya yg mencaci maki awal Ashaari. Gara² Awal kononnya dikatakan telah menyentuh satu perkara yang menyebabkan Zarina terasa dalam program hiburan Fuhh! terbitan TV3.

Terus UP lerrrr tweets ini di laman Twitter minah tu...hemprhhh













"Sejujurnya saya tidak mengenali siapa dia (Zarina) dan tidak pernah bertemunya di mana-mana majlis hiburan sebelum ini. Sebab itu saya tidak faham mengapa dia memburuk-burukkan saya di laman Twitter miliknya,"

"Saya sudah tengok kembali lima episod program itu tetapi tiada satu episod pun yang mengaitkannya. Malah saya turut bertanyakan pihak penerbit mengenai hal berkenaan dan mereka juga terkejut,” - Awal Ashaari

Kecoh arr si Zarina tu. Mencari publisiti murahan ler tue...adoiii adoii. Kalauuuu lah benar Awal ada say something gosip ttg diri dia....well, HELLO! That was an entertainment show a.k.a show utk isu gosip. What did u expect la kan?

So semua yg Awal perkatakan hanya mengikut skip je. If nk marah, marah lah org yg buat skrip tu. Kecoh lah minah sorg nih. Scha, apa kata ko teakwandokan aje si Zarina ni cepat :D














Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blogshop Alinac Shoppe
-- Click SINI If nak
product2 kesihatan dan
kecantikkan. Macam2
ada kooo uols :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

fuh! panas........

Myra Jay said...

Haiisssyyy macam2 dunia artis sekarang ni kan...

Cik Ila said...

Kalu ikutkan,melodi lagi panas dr Fuhh tu...tp artis lain cool je..huhu

nn said...

huh...kecoh ar pompuan tu. suka cari publisiti murahan. xsuker ar dia....

La dOLcE mEa_nAtt said...

kalo dia nak berpublisiti pon xyah la nak bukak pekong di dada...tah hape2 nyampah la minah ni...buat bes

Wahidah said...

ala minah zarina ne dr mula die jd artis dh bikin panas ngan gmbr2 die...mmg suke publisiti murahan..nak marah2 nape kan..sape mkn cili die lah terasa pedas..

Kumbang Jingga said...

tu zarina yg kes pic bogel tersebar kt internet dulu erk hehehe...mcm2

Dilakochan said...

Alah budak pontianak ni x habis2 lah isu dia. nyampah lak dia ni..

xboleh terima lah tu... langsung terus nk buruk2 kan si awal..

ntah mende je budak sorang ni. asal muncul je xhabis2 KONTROVERSI.

Keluar drama nan hadoooo jugak!

GnieSyazni said...

haha nyampas tgk zarina ni..bukan glamor sgt pon..kontroversi je tak abis-abis...

eVa said...

pa jak lah zarina.. kamboh gilak.. sengaja bisin sak org bc tweet nya..

siti asiah said...

nak cari publisiti muahan la tu...tak da keja

alinac lover said...

xpernah la tgk pasal awal citer psl mnah ni..yong slalu jgk tgk fuhh tu

zuneta said...

ala...zarina ni, dari dulu lagi prangai mcm ni..suka selit2 pepopulariti org lain...ada je dia wat cite..cara mcm tu je dia nak orang tau dia masih wujud dalam dunia hiburan..harap lakonan..hampeh...lau porno...mungkin meletup la...

Cik Rose Cute said...

hahahah....panas nie...sis baru tahu nie...