Baju Pengantin Memey Suhaiza Rekaan Vera Wang dan Kasut Pengantin Rekaan Jimmy Choo





Perghhh!!! Vera Wang tue beb yg designed her wedding dress! Mmg best lah dpt sponsor dari designer yg terkenal yg bertaraf antarabangsa nih. FYI pd yg tak tahu, mostly ALL artis² hollywood if nk kawen akan upah Vera Wang utk design dorg nyer wedding dress taw.

...so mmg HAPPY lah if si Vera Wang ni sponsor &_^





Tang baju tak berapa nk jeles, coz SEKSI..hehe. Tp tang kasut tue zie nak...eeeeee JELES!!!! U know lah kan uols yg zie ni terlalu CRAZY dgn high heels kan. Dan dan lg JIMMY CHOO nyer rekaan...eeee jeles di situ. HAHA!

Zie sampai jd nenek kebayan pun belum tentu lg akan dpt merasa pakai kasut rekaan Jimmy Choo...huhuhu. Bertuah lah kau Memey! :)









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Myra Jay said...

Syg kan bila baju pengantin terdedah, nampak terus tak cantik..
Bridesmaid lagi seksi dari bridegroom

Tihara said...

rezeki dia kan.. bertuah badan

Cik Rose Cute said...

Tunggu!!!..nanti Dillah beli hihihi

AmirFX said...

Veera Wang perlu banyak "Wang".. haha...

neyra shazeyra said...

pengapit artis kan :p

Phat said...

dah mengalahkan mat saleh

phat follow sini yg ke 3000

My Life's Journey said...

Cantik baju nya kan zie. Tapi kenak kmk tangga memey c berapa kacak di hias gilak owh? Ayu raudah pun baju agik cantik pun baju. Mcm da mistake jak rupa memey ..memey pun kacak gak.

eVa said...

woww.. design by vera wang! nang rezeki nya lok k nya kawen..

Ika Abdullah said...

nak masok lam kedey jimmy choo rah klcc ya pun nak pkr 2,3 kali, dek2 mun nak meli. ng pey reput pun xterbeli2 :p

Dilakochan said...

Untung la kan gitu pun kawin sponser berjuta juta.

Kita mmg suka baju baju wedd rekaan vera wang, tp yg kene sarung kt memey tu x kenan plak.

Yg pict dgn bridesmaid lagi ler, awat tersendat benarr! T___T