Byk Pekara Yang BERUBAH Time Last Minit Ni :( Pening Kepala Uolssssssss :( :(



UUWAAAAAA! Semakin dekat tarikh perkahwinan ni...semakin byk arr pekara yg sudah di plan kan berubah. Pening kepala uolssss. Rasa nak nangis je...bila ramai org yg arrangekan majlis, maka byk lah perubahan belaku.

...ramai yg in charge, byk pulak pendapatan. Adoiii... rasa nak nangis bila fikirkan :(





Tgk pic Rifqi je la...utk ubatkan kepala pening ni. hehe. Rifqi adakah nyau kesayangan Zie taw.












Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
CF.IPM LATIHAH KERJAYA
-- Click SINI Tempat melatih
lepasan graduan utk ke alam pekerjaan

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

16 comments:

BeloG MTT said...

Perkara normal tu Zie.. Hehe sabar jelaaa...

Wedding buat kat mana Zie ?

SyUhAdA said...

sbr ye kak zie..

sweethOneY said...

Biasalah yang, ramai yang campur tangan nak itu nak ini tu yg kelam kabut tu. Mana yang boleh kita tolak, kita bertegas, kita ckp elok2. Mana yang rasa elok ikut cadangan org, kita ikut. Tapi hati-hatilah takut orang salah paham kan..

Ada apa2 boleh story dengan aku kt emel ok ? ;)

Uchi kay-f @hmad said...

mmg mcm tu lah! xper2 sume nk tolong same2 meriahkan hari bahagia kamu zie..!

atty's said...

yg mana leh layan..layankan zie..
kalau mana yg kita tak setuju , tolak cara baik ..

AmirFX said...

Perkara biasa ya... Kenak dengar jak.. Aok2 kan jak.. haha..

Tihara said...

perkara mcm tu biasa sgt terjadi pd majlis kahwin ni..mmg kena byk2 bersabar especially kita yg pengantin ni..


cute nye nyiaww..mata biru

Pharmalif said...

Biasala tu Zie, aritu sy kawen pun gila babai nak uruskan semua benda. Itu belum lagi kena cuci pinggan lepas sanding. Sedih Woo.. haha.. Ape2 pun, nak merasai kenikmatan alam perkahwinan, apa salahnya pening kepala sket. Baru la kita akan lebih appreciate pasangan hidup kita nanti. Apekah yg aku bebelkan ni :P

eVa said...

cute rifqi ya lok eyhhh...eee gerammm!!! aie tedah.. makin bnyk mok bersabar nak dekat tok zie.. byk sabar k.. handle dgn rilek, senyum n tarit nafas.. suma tok dugaan..

zh-ena said...

bila nak mendirikan masjid nie mmg akan byk dugaannnya..byk2 bersabar yea..duit pun mebgalir laju jea keluar nnti

fadhdeela said...

sabar ya zie..insyallah dipermudahkan smua perkara! :)

Klik sini: iPhone 5?? HTC Sensation??Samsung Galaxy S II??

♥z@z@♥ said...

bincang leklok yunk..gtau diorg pe yg korang nak..

Cik Rose Cute said...

Biasa la tue....Sis pun masa nak wedding pun cam tu jugak hihihi...Sabar banyak-banyak okey..

...sWeeT uMi... said...

biase la tu...dah lepas kawin nanti kepala tu mesti ringan je hehehe...sabar ek

Myra Jay said...

Sabar ye Yank, semua orang akan alaminya..

Jgn stress tau :-)

kayrul-shah said...

biasa la zie, masa kayrul dulu mati hidup balik nak ikut kepala sendiri gak coz yang keluar duit kita sendiri. semua uruskan sendiri dari A to Z.

better zie discuss elok2 ngan org yang campur tangan tue, takut nanti zie stress plak bila asyik pendamkan jer