Sama Tak Muka Weols??? Hehe...



Haaaa..ada ala² tak muka zie dgn si burung marah tu? HEHE :P Love this birdy doll lah.. Oh ye, zie hanya minat angry bird yg kaler merah je ek. Yg kaler lain...pandang sebelah mata pun tak taw. HAHA







Oh ye, dak kecik yg dlm background tu ler empunya patung burung marah ni. Zie pnjim kejap buat bergambo (amboiii...bukan main lurus tgn tu berposing weh :D) HAHAHA. Nnti nk beli lah.

...buat letak dlm keta ^_^ Ngeee....












Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Aisumi Blog
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in thissection? Jadilah salah seorgdrdp pengiklan zie :) Click-->> Here! utk lihat pakej ::Redbloodsnow Copyright©

18 comments:

ZYASH said...

Muncung same la...hehe...

AmirFX said...

Besar juak patung ya...

Miss Nadya said...

ada iras tapi tak serupa..;)

new entry :: Taklimat Pengurusan Pusat Siber Rakan Muda 2011 ツ

Tcca Anuar said...

ha patut lah caril angry bird nie tak jumpa. kamu yang amik rupanya. hehe

eVa said...

ahahaha! duak sama cute!.. p x segarang muka angry birds.. kekeek

si tuan putri kiUt said...

ziee.... slamat ari rayaaaaaaaaaaaa.... eh dh ucap ke blom ek... hehehehe..... maap salah silap ye dikk!...

comeyy nyer idung ziee......

Uchi kay-f @hmad said...

kelakarlah zie ni...;)

Paris Hilton (M) said...

kening same kiut...hihi

Mizz Coki said...

di boulevard RM29 size ya tp byk bisak2 hahaahah

Yana@Nana said...

hehhe comel jer akk nie.. grr.,.. dh lah saye suka gan patung tu.. gr....

Tihara said...

x sama..zie tomey lagi..adik tu cam takut2 je, kut2 zie celok patung dia..hik3 :D

eLLy said...

sama sama xspecialy tang hidung :p
Mulut kena kasi tajam lagik !!

Pharmalif said...

JOm join contest Untuk Semua! Ada 4 hadiah menarik berharga lebih RM 600 untuk 4 orang pemenang untuk dimenangi. JOm Join sini http://untuqsemua.blogspot.com/2011/09/contest-untuk-semua.html

Hadiah comel2 tau. ahaks!

msredcheesecake said...

Msred pun suka kaler red je...ggegeg....ada 3 AB utk 3 anak msred....

Softtouch [Hanim] said...

femes angry bird skrg tp sy xpernah pun main game tu..

Cik Rose Cute said...

hihihi...budak yang punyer angry Birds lucu la...Tang muncung tue....ala2 la sikit....hihihi...

...sWeeT uMi... said...

angry bird warna ni je yg lawo kan, yg len tak layan huhuhuhu....kat mana nak same tu ek, ermmm tang idung kot kihkihkihkih

Myra Jay said...

Myra suka gak burung marah kaler merah nie &
jugak kaler kuning :)