Cantik Lah Si Neelofa Ni. Suka Tgk. Muka MANIS :)



Suka lah zie tgk si Neelofa ni uols. Muke manis nah kan. Awek Kelantan ni kebanyakkan dorg suma lawa² kan. Jeles tgk...HAHAHA. Kalau dulu satu²nya artis malaysia perempuan yg zie suka adalah Nora Danish.

Skrg dh bertambah 2 org ler artis malaysia perempuan yg zie suka giler. Hehehe.








Such a perfect figure kan **di mata zie la** Tak kesah la dia ni artis kontroversi ke tak...apa yg penting, zie suka tgk dia. LAWA! haha...if dia bertudung, muka dia ala² muka seorg blogger famous taw.

nak tahu siapa??? Jeng jeng jeng....










**Credited to FATIN LIYANA**



Seee seee...sama kan kannnnnn. Boleh menyamar jd kakak dan adik dorg nih. Hehehehe. Pssttt...si Fatin Liyana tu superrrrrrrr comel kan. Kagum tgk :P Dah lah stylo...hiksss







Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Amy Ameera Make-up
-- Click SINI If interested
nak gunakan khidmat andaman
utk majlis2 uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

aa.. dieba pun ske tgk fatin liyana nie.. swett.. dieba buat dia jadi idola tu.. hehehe

Paris Lipton said...

FL lg cantek kot.tehee

Uchi kay-f @hmad said...

adoi,mak oit ayunye..u know zie,tahi lalat kat bwh mata lofa ni yg buat dia ayu lor...

cik fadh said...

hai sis ! ade creat entry feveret blog termasuk sis kt link dibawah ;)

http://tibit2babyboom.blogspot.com/2011/09/list-blog-yg-wajib-cik-fadh-kunjung.html

teruskan berblogging yeah !

Myra Jay said...

A'a memang sama.. :)

Neelofa bila free hair nampak cam Fazura lak kan :)

Redbloodsnow said...

CIK FADH
-->> waaahhhhhh...ni yg nk terjah cepat² ni..hehhe. thankssss dik. mwah
.

siti asiah said...

Zie pun suker tgok Lofa erk...same la kite...huhu
schweetkan..:)

eVa said...

ahahahaha mena juak kedak fatin liyana..

muka nya kedak org indon juak ow.. gebu jak n puteh..

Wahidah said...

FL ne mmg super duper comey...dh la doc to be...makin ramai la yg pura2 sakit nk jumpa this cute doc..:)

AmirFX said...

Lofa tok miak ney bah? Kacak juak mukanya...

echa takashimaya said...

FL Terbaek!

zuneta said...

zu pun ska tgk dia jgk...cantik je, ada kacukan ke tak dia ni?? kagum ngan ciptaanNYA

Cik Rose Cute said...

Memang comel awek kelate nie...hihihi

♥z@z@♥ said...

haha..yeke..xmo ah puji kang kata angkat bakul lak..hihi..tp diorg mmg lawa..FL super cntek..doktor yg stylo gitu..