Cut Tari Meninggal Dunia???


**Sumber gosip dari -- KapanLagi**



Sekarang ni di Indonesia heboh dh dgn khabar angin yg mengatakan yg Cut Tari (bekas scandal seks Ariel Peterpan) sudah meninggal. Time zie baca news ni pun, mmg ala² "WHOA! is it for real???" gitu taw.

Tp like always la. Khabar angin YG TIDAK BENAR ar. Ishh, siapalah yg gi buat kerja bodoh sebarkan khabar angin kematian org ni. Tak baik taw. Pape pun, dgr² Cut Tari yg sememangnya masih hidup...

...sedang menjalani penggambaran di lokasi yg dirahsiakan.












Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Myra Jay Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::




Redbloodsnow Copyright©

6 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

ni nak kire charge mne ekk? gossip or fitnah?

**tak de keje asyik nak menipu lah tue..molla!!

Myra Jay said...

Lorhh, diorang ni leh buat main2 plak psal isu kematian orang..
Kan dah kes naya nieh..

Cik Rose Cute said...

Ada jugak orang sebar cerita camni....

Ijal Fauzi said...

Bukti baru!

alinac lover said...

teruk btoi lah

zuneta said...

ni fitnah ni....