Doorgift Utk Group Zikir ---> DONE :)



Ingat zie pernah blogged out entry pasal gi Serikin utk merembat kain pelikat utk di jadikan doorgift utk group zikir??? If tak ingat...uols boleh -- CLICK SINI ek :) Well, inilah dia kain pelikat tu.

15 pcs kesemuanya. Group zikir mmg dh di confirm kan 15 org. Tak leh lebih, tak leh kurang...hehe :P






Zie pick bag yg berwarna putih suci ni utk di jadikan tempat letak kain pelikat tu. Actually... niat zie, zie nk bagi kain pelikat, surah yassin (printed nama Arwah Ayah) dan tasbih utk group zikir.

Tp memandangkan nk cut cost, zie bagi kain pelikat je la. Frankly speaking, ada a lil bit kecewa sebenarnya. Tp takpe la...still ade 1 more month je lg. Mane taw...

...tetiba ada rezeki dtg bergolek-golek dari ALLAH SWT :)










Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Myra Jay Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

CHU MAJORFLAVA said...

nice!!byk mok spend dear..hehe

AmirFX said...

Kacak jak mun diengkah lam beg ya..

ArELeEz said...

nak jugak sebag, buleh x? he3..

Uchi kay-f @hmad said...

bagus caramu ni zie..sblm menerima kena memberi dulu ....;)

Cik Kuntum said...

Kamek ria ngkah minyak atar, tasbih, surah yasin, stat utk lelaki dan brooch untuk perempuan...

htt[://kuntumkenyalang.com

Redbloodsnow said...

CHU
--> yalah tek yunk. nang bykkkkkkkkk mok spend. kadang² benda lain akan suddennly needed time last minit bila budget suma dh di kira. ya pecah palak mikir tok :(


AMIR
-->> hehe..kck nk? :P


Areleez
--> hehe...amboii. mek dtg jd ahli zikir. kompom dpt..miahahaha :D


KF
--> haa kann kann. kira bersederkah la ni kan :) tp zie harappp lah sgt yg zie akan dpt sediakan surah yassin n tasbih nnti


CIK KUNTUM
-->> wahh..byk juak ow brg tak berik. hehe.

Tihara said...

bagus bg kain pelikat nih :)

cik chinta said...

byknye kn prepare...takotnye

pRincESs_N said...

bole carik yassin murah2 yunk..N dlu bg yassin 60sen sekeping..standard size..ley tgk kt blog N ops kahwin...then taip name print tampal...

Myra Jay said...

InsyaAllah ada rezeki tu untuk kawen nanti.. :)

Cik Rose Cute said...

Niat yang baik zie...sedekah untuk arwah bapak..