Eee...Kad Kawen SALAH PRINTTT. Sedihnyaaaaaa!!!



Semlm kan uols, punya lah semangat potong kad. Siap bawa ke opis utk di buat time lunch break. Bila hampir habis di potong, nasib baikkkkkk lah CHU yg realized part yg salah tu. Kalau tidakkkk…KOMPOM Zie dh pass kat Dillah utk di edarkan..

…adoiiii, camne lah leh tersilappppp. Geram kat diri sendiri :(





Inilah dia kad yg salah tu uols. Kesalahan kat bahagian tarikh dia. Boleh koo Zie gi bagi kat chu tarikh sanding zie on 13/11/11. Sepatutnya for belah Dillah, sanding on 12/11/11. Adoiiiyaiii. Putihhhhh kooo mata tgk kad yg terpaksa di buang tu

….uuwaaaaaa kerugian RM88 utk 110 keping kad. Sobsobsob…PARKINSON sekejap. Takpe takpe…buang rezeki. Terpaksa ler beli lg…adeh! If nak padam guna liquid paper. TAK NAK la...zie tak suka kerja yg tak perfect.

Agaknya Zie cerewet kot. Bagi Zie, biar rugi asalkan hasil kerja PERFECT :P










Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CIKGU LANGSING BLOGSHOP
-- Click SINI Blog Cikgu Langsing adalah
blog online yang menjual pelbagai produk
kecantikan & slimming dengan harga yang
berpatutan ^_^

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

19 comments:

atty's said...

nasib perasan date salah..

Pupel Liyana said...

zie pupel pun cam zie dulu. last2 ambil kertas print tarikh yang betul n tampal sebab nak beli kertas lain memang tak la. kos tu huhu

sweethOneY said...

Waaa next time kena check betul2 dulu yang baru print..

Kad aku hari tu pun ada tersilap, tapi aku liquidkan aje. Klo nk print balik untuk 1000 mmg parkinson

...sWeeT uMi... said...

adoiii..mmg rugi tu...cemana leh terlepas pandang tu dik...huhuhu

BeloG MTT said...

Naseb baek tak edarkan semua lagi.. Hihi Sabau jela Zie.. :)

Uchi kay-f @hmad said...

menanges kan zie ..xper2 bole print yg baru!

CHU MAJORFLAVA said...

ehe..cerew nak..=p..cerew bertempat,mok perfection..i loike!!

♥z@z@♥ said...

sayangnye yunk...erm, xpelah..dah nk wat cmne kan..sekali je seumur hidup..hihi

dEdEQ dE wIshEs said...

SABAU KAKA ZIE .. ^^, TAHNIAH ..

AmirFX said...

Nasib sempat atur.. Mun ndak alu sik dtg org kelak.. haha..

Amanina said...

huhu baru nak cadangkan print aje tarikh baru then tampalkan atas tarikh lama. :)jimat rm88 tuuuu

ZanaNordin said...

alahai dik
camner leh tersalah tarikh..
if tak nak liquid pun
kalau zie tampal ngan kertas lain pun ok gark tu lagi.....

he he he he....tak baik membazir..
leh guna RM tu utk perkara lain kan..

My Life's Journey said...

Huuuu cian zie, nasib baik ternampak kesalahan kat kad tu, kalau tak kan lain hari orang pegi huhuhu .. tabahkan hatimu zie ..

Myra Jay said...

Nasib perasan awal, takpela RM88 is small berbanding bila kad tu dah diedar nak kena inform sorang2..

Tp kalau campur dengan ink printer yank?? :)

Ardini Humaira said...

uihhhh syukur lagi rm88 tu yunk...
aku ni sadis... kau tempah yasin kaler biru... kedai wat kaler hitam... 500pcs yunk! 500pcs! meroyan aku setengah hari... :'(

Ekmi Rabat said...

nasib baik perasan awal2, takpela duit tu yg penting orang datang on the right date.

eVa said...

bgs juak chu ngga ow.. tedah juak... xpa zie.. dugaan zie.. boh byk ilak nangis zie.. syg seri muka k nikah lak k..

Cik Purple Pinkypuff said...

13/11/11?? oh my.. tuh birthday cp yg ke 21 thn tu! :D yeay! sis zie dah nak kawen!! :D tp cmne ley salah date? sabo je la sis.. hihi..:D

echa takashimaya said...

alololo siannyeeee.saba k.tapi zie buat sendiri kad kawen 2 dah kira jimat dah 2 :)