Exhausted and Sleepy Bila Bergabung... Resultnya ----> Kepala Jd Weng Weng Gitu



Eeee...this morning, super liat nah zie nk bangun tido taw. Cuaca sejuk memain peranan penting menghasut-hasut mood malas. Terpaksaaaa gak gagah kan jua bangun utk mencari rezeki...huhu.

..dahlah zie super super EXHAUSTED. Tak cukup rest due to kerja dan wedding preparation.







Pssttt...baruuu perasan yg zie lamaaaa dh tak pakai tudung bawal. Tetiba merindu ler plak nk pakai tudung bawal lg...hehe. Eh, chop! Friday arini kan? Wahhh....meannssss CUTIIIII! Huuraaayyyy!

...hari yg syorga nih...hikss. Tp yg x bestnya, dillah tak balik kuching :( Dia gi operasi road block kat tempat yg di rahsiakan. Hehe :P Dlm pertengahan bulan depan baru dpt jumpa dia lg.

Rindu lah woi :(







Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
AHM CATALYST
-- Click SINI Tempat menjual
barangan kesihatan berasaskan
minyak kelapa dara brand Catalyst :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

6 comments:

L@dyKichiMachiko said...

eeee...scary da jak upa kaki ya eh. mek pun ngantokss juak,sik cukup tido kotan bnyk gilak keja yg lom siap mok di cover maklumlah mok hujung taun dah tok..

AmirFX said...

Benar padah ktk.. Nang malas jak asa ritok...

Cik Rose Cute said...

Takutnya...tengok tapak kaki tu....Sekarang pagi2 sejuk jer...nak bangun pun liat hihihihi

Uchi kay-f @hmad said...

eh pesal muko kamu cute semcm je? heran.......

eVa said...

yaAllah.. terkejut angsa mek ngga pic ya lok.. ahahahah..

aok eyh zie.. kmk rtok nang malas gila angsa..ahaha.. xtauk eyh pahal malas ilak tok.. xbest da jak.. huhu

Ardini Humaira said...

hehe..
aku pepagi la ni baham kopi. wajib.. biau le ape pun terpaksa jugak sebab aku kena pegi kelas. kalo tak minum pasti terkandas aku tleleap dalam kelas hehehe