Fida: "Itu Hak Dia Utk Bersuara!"



Kes si Adda dan Mamat sepah ni dh mcm kes Khairul Fahmi dan Elia je arr. Saling berbalas statement. Mamat siap nk junjung Quran bagai plak tuee. Adoiiii makkk...malu arr ginie. Tak yah arrr berbalas statement through media utk tegakkan kebenaran ar.

...settle di antara masing² je la.




Si Fida a.k.a kekasih baru mamat lak...nasib baik dia ok je dgn kes dorg ni. If zie la kan...sure sentap wooo kat kedua² pihak....hehe.



“Itu hak Adda untuk bersuara. Mungkin Adda lebih kenal Mamat sebab mereka dah lama kenal. Fida ini baru saja kenal Mamat,”

“Terpulang kepada Mamat, kalau dia nak berubah daripada apa yang ramai sedang perkatakan sekarang, insyaAllah perhubungan kami akan bertahan lama. Selagi tak berlaku kepada Fida, kami akan kekal sebegini.” - Fida


Tu la kan Fida. Setuju dgn statement Fida ni. Harap si mamat tu plak tak mensia²kan perempuan sebaik Fida ni. Dah dpt "permata" dah kan...so jd elok². Kikis sikap player spt yg org dok kata tu.

...pape pun, hope tak akan ada lg isu berbalas statement lg.








Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Adek Pijat said...

repoter la yg jd batu api..dah repoter tnye, kena je la jwb..repoter skg mkin teruk.lebih2 lagi melodi.dah rupe nak melaga2kan orang je...

lieynanilaz said...

meluat pulak tengok diorang berperang..hehe..

MARIA LIZA said...

Kekadang sesetgh lelaki tu bukan "player" sgt pun..tapi kalau dia dah jumpa yg "the best" mesti dia nak yg terbaik untuk diri dia...

alinac lover said...

ala..yong ketinggalan ke ek hehehe

ika said...

law da ta da jodoh nk wat cmne lg...
an lebih elok ta pyh nk bls2 statement ni..menimbulkan hubungan yg ta baik suda..

zuneta said...

ermmm...pening kepala

Uchi kay-f @hmad said...

mamat..mamat...lawak ko ni..tahulah ko maharaja lawak!

Myra Jay said...

Kes apa ek Mamat dengan Adda nie.. Adoiii terlepas gosip menarik nieh..heheee


Nama dekat2 lak pilihan Mamat ni kan

Adda dan Fida :)

Yana@Nana said...

hrm..mmg plyer pun si mamat tu..akk ipar sye kenal sgt pagai dia.. sebab dulu sama2 jiran berniaga gn mamat nie..tp harap dia berubah lah kan..lg2 dpt fida.. ala2 siti tu..

Cik Rose Cute said...

Biasa la...manusia kalau bergaduh...masing2 nak menang!!! Jangan kutuk Khairul Fahmi Che Mat tau...hihihi..tue adik sis...