Gambar Anak Ketiga Fazley Yaakob. CUTE! :)


**sumber dari BeautifulNara**


Lama lah tak dgr kisah ttg artis sorg ni kan, Fazley. Skrg ni Fazley Yaakob dan isteri, Azrene Soraya sedang menyambut kelahiran anak ketiga mereka yg di beri nama timangan Piyush...nama sebenarnya akan di umumkan kemudian.

dia dilahirkan pd 9.9.2011 di hospital swasta KL dan berat 3.3kg :) Pape pun, congrats buat Fazley dan isteri :)











Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

6 comments:

ArELeEz said...

xsangka, dah 3 org rupanya anak fadzley nih! rejeki kata ko!

Uchi kay-f @hmad said...

wah dpt baby lagi! tahniah ler diorg..

Myra Jay said...

Alhamdulillah rezeki..

Doa Fazley dan isteri pun termakbul untuk dapat anak lelaki lagi..
3 hero dah ada, nexxt baby girl plak :)

zuneta said...

wah...ramai dah anak dia rupanya..bahagianya...muka baby ada senyum maaaa

alinac lover said...

alahai~ da 3 org anak dia ek~

Cik Rose Cute said...

lebih kurang syifa berat waktu lahir 3.3kg...comel baby...