Gambar Kereta Iqram Akibat Kemalangan Di Lebuhraya Karak



Ceaaa dorg ni. Siap berposing bagai ler plak kan..hehe. Pose si Fauziah Gaus, zie suke tgk. Bersahaja + gedik je kelihatan...ailike! :) Nasib baik takde pape dorg... Alhamdulillah :) Paham² aje lah ttg lebuhraya Karak tu kan uols.

Mereka tidak tercedera tetapi mengalami sedikit trauma dari kejadian berkenaan. Kereta Iqram dilaporkan telah dilanggar dari tepi oleh sebuah teksi - Sumber dari MEOW.my

BTW, mmg BFF lah kan si Iqram dan Fauziah Gaus kan. Sane sini sentiasa bersama. Cam belangkas. kan best kalau dorg ni couple. Siapa setuju if dorg ni more than just a friend, sila angkat kaki! ^_^ hikss.













Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

oic bff iyaa...

btw okeh dirg xape2..

Mizz Coki said...

Tingat masa keta mek urang xciden tahun 2006 dolok, ada wak mek posing ko hahahaha..

eVa said...

yohh.. trok juakk eyh.. dahlah tempat karak ya salu xcdent jak2..

aok eyh.. rapat alu cdak duak.. xpa.. ujung2 jadi juak bh tggu dan lihat hehe

atty's said...

clust..siap leh posink2 lagi tu.

Luna Chempaka said...

remuk habis kereta Iq -_-

Dicky Rahman Ramadhan said...

Jalan Jalan Kesini ~~

Blogberry Emry said...

BEN singgah2..

Myra Jay said...

Siap girl yg pakai skirt tu ye?? Seksi nau :-)


Fauziah Gous dengan Iqram kalau couple memang sweet :)

echa takashimaya said...

teman tapi mesra.hehe.may b kalau dah terasa kehilangan nnti baru dorang rasa sayang lebih kot.hehe.ntah la.doakan je la yg trbaik.insyallah =)

pssttt: saya sedang angkat kaki.haha.

alinac lover said...

alahai..sian la kete kene langgar

AmirFX said...

Dasyat juak eksiden ya.. Nasib sekda pa2 Fouziah Gaous ya...

ella said...

rasanya bukan kat karak lagi nih zie sbb signboard still dlm kL tuh.. =p

Redbloodsnow said...

ELLA
--> oh yeke. ntah lah dear. tp zie reader news td kata kejadian happened kat karak :D

zuneta said...

teruk jgk tengok ketanya tu?? ngeri la...mmg trauma dah zu...tak de dah nak posing bagai macam tu...

Cik Rose Cute said...

Memang sweet kalau diaorang couple hihihi