Gambar Memey Bersama Flowewr Girls Nya ^_^



Eeee..suka lah tgk pic Memey bersama flower girl dia yg ini :) Tp sayangnya...Memey tak mempelbagaikan pose dia...huhu. Oh flower girls dia adalah Julia Ziegler, Nur Fathia, Miera Liyana dan sorg lg tu...tak kenal ler plak :P

.... Errr, hot ler plak si budak Miera Liyana tu zie tgk :D







Best arrr...buat zie jd tak sbr je nk kawen. HEHE :P




Eh....chop! Kek pun bertulis nama Raflesia??? Kenapa tak tulis nama Memey & Norman??? Adoiiii...patutlahhhh ramai yg dok komen pedas mengatakan its more to business celebration dari wedding celebration. Sana sini nama Raflesia tertempek beso²...

...ye lah dh nama kawen sponsor, gitu la kan. Pape pun, Congrats Memey dan Norman :)











Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

nur anis said...

kalau memey pose lain-lain gaya, mesti nampak lagi meriah..:)

SheNn said...

Bestnya kawan dia jadi flower girl.

atty's said...

seksinya flower girl.dah mcm omputeh kawin.

puteri rimba said...

errrr....flower girl nya lagi hot kot dari memey...terutama nurfathia tu..heee...

Myra Jay said...

Sayangnya baju kawen terdedah sana sini.. :(

Myra lagi suka baju pre-wed, yang kaler biru tu.. lagi cantik & manis.. ;)

Phat said...

seksi betul la...pengantin..camtu jugak pengapit nya..

Tihara said...

igt kn flower girl budak2..upenye flowr gegerl yg tembam2..hik2..
but nice laa

msredcheesecake said...

Cantiklah memey jadi pengantin.... Tak sabar nak tengok zie pulak....

Ika Abdullah said...

ska tgk dak flower girl ya!

Farah Azurah said...

pehhh,peha sampai nampak ..aduhaiiii..cover2 laa sikit :(

My Life's Journey said...

Hihi best jak tangga flower girl ya .. hrmm bena kata cdak lain, c berapa nak seronok ..sayang memey c banyak post. Maybe nya malu nak?

Kmk c sabar nak tengok zie kawin ..chak!

eVa said...

yohhh.. kck juak bj tek. sexy but still cute.. hahah yahh.. raflesia ctok cya jak eyh..

Cik Rose Cute said...

flowers girls semua hot2 kau....hihihi kaler purplenya cantik....kenapa si memey tak berapa nak posing....penat kot...