Gambar Penikahan Ashraf Muslim Yg Sgt Bersederhana :)


**Sumber OhBulan**




Pada 30 Ogos 2011 yg lepas, sah sudah Ashraf Muslim dan Noor Dayana menjadi pasangan suami isteri :) Seperti yg weols sedia maklum. Pernikahan mereka diadakan di Mekah. Sgttt sgttt bersederhana koo uols majlis nikah dorg.

...bagus. Cam gni lah yg sebaik²nya :)












Seee....sgt bersederhana, bukan??? :) solute lah kat Ashraf Muslim. walaupun dia sorg artis, dia tak buat yg grand² :) Bagus². Zie doakan mereka berbahagia sehingga ke akhirnya. Bertuah lah si Noor Dayana ni dpt merebut hati Ashraf kan ^_-

Oh ye, majlis resepsi dorg akan berlangsung pada 24 September 2011 bersamaan 26 Syawal 1432 Hijrah bertempat di Melaka International Trade Center (MITC)










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
CF.IPM LATIHAH KERJAYA
-- Click SINI Tempat melatih
lepasan graduan utk ke alam pekerjaan

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

Myra Jay said...

Alahai soooo sweet diorang nie..
Nampak sangat sepadan..

Tahniah buat ke dua2 mempelai :-)

alinac lover said...

tahniah buat dorg

lieynanilaz said...

memang simple habiss....tahniah..:)

eLLy said...

Sangat bersederhana .. bagus2 semoga di berkati

Muhamad Zulkarnain said...

jom join contest hebat http://zulzol.blogspot.com/2011/08/hari-raya-photo-contest-2011.html segera,selagi masa masih ada

cercitecf said...

bagus juga y cara macam ni ..

Ardini Humaira said...

;)
simple lebih afdhal gitew

pemudi kecil said...

salam..tok majlis pernikahan..klak belah dayana polah 17 hb tok..kmk dijemput!jangan jeles..heheee..-tunggal dillah-

Redbloodsnow said...

PEMUDI KECIL
-- eeeee mek jelessssssssss. haaa ktk lah kali yg mak dillah padah akan attend wedding cdak. coz dayana is ur friend...

eeee jeles ehhhhh kmkkkkkkkk. bergamba lak ah. pasya kah dlm blog or FB (tag kmk mun di FB) pat mek makin jele. HAHAHAHAHA

Uchi kay-f @hmad said...

pergh tahniah buat meke berdua.....

AmirFX said...

Best ehhh nikah d Mekah... Nang simple la majlis nikah ya...

pemudi kecil said...

hehee...kmkorg nang rapat bah since alevel gik..pernah 2-3 kali lah jumpa ashraf live..kmk lah tunggal dillah nok ada berjarah ngan ktk time ktk beraya umah dillah ria..mesti xingat nya koh..hehe

Redbloodsnow said...

PEMUDI KECIL
-->> wahhh bestttt! hehehe. btw, send my regards to them kelak ah ^_- ooooo duhal ktkkkkkk.. hehe. mek tok poor at remembering faces...hehe.

maok 2-3 kali jumpa org ya. bok mek dpt ngingat. memory low koh. HOHOHOHO