Gambar Percutian Julia Perez dan Kekasihnya. Mengucap Zie Tengok :(


**All pictures Credited to KapanLagi


Sure uols kenalkan dgn artis Indonesia yg bernama Julia Perez a.k.a Jupe ni kan? Time Zie buka KapanLagi td pagi and tgk pictures percutian dia dgn kekasihnya,Gaston Castano...Ya Ampunnnn uolsss, mengucap pjg zie tgk.

Malu pun ia. Malu coz Julia Perez ni seagama dgn zie :(








Mak pak dia tak kesah ke dia gi bercuti berdua-dua aje dgn kekasih ek? Siap terang-terangan plak tu. Alahaiii...apa nk jadi la. Kau tgk pic yg satu ni uols, tgk mulut lelaki tu ke arah mana???

...adoii adoiii. Terpaksa di censoredkan bhgn dada Jupe coz mengairahkan koooooo...hehe.





Erkksss! Ada tattoo??? Dia ni mmg dh sah-sah dah pun islam. Kenapaaaa lah nk bertattoo bagai. Public figure plak tu. bagi bad example la dgn peminat dia :( Harap-harap lah tattoo tu, tattoo tampal je...

...but i dont think so ianya tattoo tampal je. Hemprhhhh :(










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
CF.IPM LATIHAH KERJAYA
-- Click SINI Tempat melatih
lepasan graduan utk ke alam pekerjaan

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::








Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

AkUfiZA™ said...

xtau nak comment ape cume kubur masing², hak pun masing²
kang kalau tersalah cakap, jadi umpatan
1 jari menuding ke arah orang, 4 jari lagi ke diri sendiri so,jage je la ape yg kite ade ;)

just my 10 cent word .. ;)

L@dyKichiMachiko said...

masyaAllahhhhh...ermmm,speechless.
*terlebihhh sudahhh ni*...

Dilakochan said...

xkenal ler plak julia perez ni..
tapi kalau duk google gambar nye censored semuanyaaa... huhuhu..

fairus said...

ASTAGA...

ArELeEz said...

indon.. bese la.. bunga citra lestari pun kissing & b'bikini jugak walhal mengaku islam. haish!

kutoOobambOo / ericoanaci said...

hancur.. org macm gini.. tp tak pelah cuci mata sikit. hu3

Myra Jay said...

Macam tula orang Indon kan..
Agama hanya pada nama, tp perangai Nauzubillah..

Uchi kay-f @hmad said...

18sx!!!

MARIA LIZA said...

kalau dah begini gayanye...paham2 sendiri saje ler hubungan tu dah sampai macam mane...

♥ Dea ♥ said...

xknl...

Cik Wanie Ghani said...

Masya-ALLAH....