Hantar Baju Nikah Kat Tailor --> DONE :)



Yuuhuuu...weols nampak merah lah. Hehehe. On saturday lepas, Since skrg dh lepas raya. Tibalah masanya zie menunaikan janji kat Kak Su the tailor. Hehe. Coz dh janji dgn dia before raya...

...akan hantar kain utk dia jahit.





Tadaaa! Inilah kainnya. Baju utk akad nikah nanti. Errr...tp utk Zie, persalinan utk akad nikah...zie sewa. Kain yg skrg ni adalah meant for baju utk malam membuka hadiah nanti...hehe.

Utk dillah lak, baju melayu tu nanti memang utk majlis akad weols :)






Semestinya zie hantar ke Aya Collection. Inilah satu-satunya bukti tailor yg sgtttt sgttt zie percayai dlm menjahit kain utk baju kurung etc. Dijamin TAK AKAN salah jahit ^_-






Inilah dia pemilik Aya Collection tu. Kak Su zie panggil dia. Been knowing her for many years taw. Im her loyal customer taw. Hanya jahitan dia je yg zie selesa pakai. So zie mmg HIGHLY recommanded lah tailor butik ni.

...kat plaza Astana tempat dia uols :) FYI, jahitan dia kemas taw. mmg SUPER KEMAS. ailikee...hehe.













Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CIKGU LANGSING BLOGSHOP
-- Click SINI Blog Cikgu Langsing adalah
blog online yang menjual pelbagai produk
kecantikan & slimming dengan harga yang
berpatutan ^_^

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

9 comments:

Myra Jay said...

Woww!!! siap ada baju khas untuk bukak hadiah lagi..

Myra takdak nya persalinan sebab en suami kalut nak balik rumah dia lak untuk kenduri esoknya..

Uchi kay-f @hmad said...

ni kire personal tailor kan..!

aNaYaNa said...

kedainya pun dah lawa..selalu kedai tukang jahit bersepah2 jer..hehe..

eh..style shwal baru yer..somel!

Erynz Shah said...

wahh.. gud2x. kita yg de 5 month nk nikah pn dh mula pening kpala pk. but mak andam, dewan n catering dh settle booking :)

AmirFX said...

Pernah sekali jak kmk pergi Plaza Astana sia.. Nang banyak kedei jahit la d sia...

eVa said...

duhal kat astana plaza... patut tang familiar jak.. waah! mesti kck lak eyh.. x sbr mok ngga zie pake lak ehhehe

echa takashimaya said...

hehe.bboleh la echa tempah kat sini nanti time nak kawen.tp bile ntah.haha

sweethOneY said...

wah siap ada persalinan bukak hadiah ko nokss.. kelas. hihih

tak sabar nak tgk :D

pRincESs_N said...

hihi..N pkai tshirt jekk nk bkk adiah yunk..hehe..x saba tgk bj nikah ko..klo sewa mst cun..