I Know It's Not Healthy... But What To Do. Tekak Mencarik :D



Salam n morning uols. Lamaaaaa Zie tak makan megi. Tetiba lak pagi ni tekak mencari megi ler pulak. Nasib baik stock megi kat opis belum expired lagi...hehehehe. Adeh! Mata "panda" :( Its been 3 weeks dah zie tak leh tido every night.

Risau lah mcm ginie uols :(










Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Tilla Putree Sejinjang Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

Ena said...

naper zie tak blh tido? mesti banyak pk pasal wedding ni.. hihi.. gitulah selagi majlisnya tak berlangsung..

akak pun tetiba cam tingin makan megi jugak la zie.. cam sedap je tu..

...sWeeT uMi... said...

zie kali ni nmpk sgt mata panda kamo tu huhuhu...hope zie leh recover mata panda tu ye (",)....sekali sekala pekena maggi pun best gak kan hehehehe

shazmir said...

belum expired lagi...hik3

cun awk cun..!!
xyz4mir.blogspot.com

I`mulan said...

memang pun kekadang tekak ni rasa nak makan jugak benda yg tak sihat,,,, layankan jer...

My Life's Journey said...

Salam pekenalan ..umi baru jer terjumpe blog ni beberapa hari yang lalu ..seronok bace citer tentang zie nak kawin ni hihi ..

Muke zie ni kan sekali imbas tak salah mcm muke diana amir .. cantik ..

Redbloodsnow said...

My Life's Journey
-->> wahh..salam kenal umi :)kira newbie reader blog zie..hehe. Wahhh..zie cam muka diana amir ek?

yekeeee..hehe. perasan sudah org taw...HAHA. BTW, umi lahhhhh org 1st yg say muka zie iras artis lain selain heliza helmi taw.

selalunya readers if readers nk say zie iras artis...kompom akan say iras heliza helmi...hehe :D

AmirFX said...

Maggie mee ya tang nyaman jak...

eVa said...

adoh nyaman maggie ya lok.. mok masak juak eyh k makan.. lapa.. ahahha.. aie jgn x tido ndah eyh.. gne lak haa.. santek, jgn x tido aie..

eLLy said...

Ngapo tak tidor... nikmati la waktu2 tido sementara masih bujang nie. tak lama lagi tido pun tak berapa lena coz asyik kena kacau.. tettttt... larikssss

zuneta said...

a'ah zie, gambar kali ni nampak jelas mata panda tu...zie fikir sal wedding ni..nanti khwin kena mekap tebal2 lak....wah, diana amir lak dia...hehe

My Life's Journey said...

Hihihihi .. yeayyy .. umi la orang pertama yang pi tau zie iras diana amir ..umi tengok, zie ni lebih iras kepada diana ..sebab bile tengok part zie senyum dan zie putih .. tak tau la nape.

Hihi mate umi nie lain dari mate readers yang lain kot hihihi ..

Chayo2! zie ..

Uchi kay-f @hmad said...

megi? xperlah aslkn perut terisi!

**tak tidur sbb fikioq psl persiapan wedding lah ni..jgn risoa everthings will be okeh !!!

khairul akmal bin azman said...

selagi hidup makan je.
makan kan utk hidup

alinac lover said...

nak jugakkkk!

Cik Rose Cute said...

Fikir pasal wedding la nie...tu yang tak boleh tidoq hihihi