Irma Hasmie Tak Akan Hadir Ke Majlis Persandingan Nabil



“Tak manis rasanya, jika saya nak hadir ke majlisnya. Nampak agak pelik pula nanti bila bekas kekasih hadir dan saya tak mahu timbul perkara yang tak elok pula nanti. Lagipun inilah salah satu cara saya menghormati hari bahagia Nabil dan isteri.

Apa-apa pun, saya mahu ucapkan tahniah pada Nabil. Mudah-mudahan Nabil dapat melayari bahtera perkahwinannya dengan rahmat dan keberkatan dari Allah.” Irma Hasmie

Haaa betul tu, Irma! Zie setujuuu lah sgt². Zie pun if di undang ke majlis ex-bf...KOMPOM nyer tak akan Zie hadir. Akan rasa jangkal je nanti. Kang tak pepasal plak org CHOP still lg ada hati kat dia.

..ishhh, tak ingin lah nk hadir² bagai kan kan :) Pape pun, thumbs up kat statement sopan Irma tu ^_-












Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

Celoteh Lollita said...

salam,hye yunk...cik lollita dh guner blog baru and xguner lagi blog yg sys zie postkan cmnt td tuh ye..utk keselamatan diri..thx ye sys

BeloG MTT said...

Kesian Irma kan,dulu masa Nabil baru nak naik dia kat sisi sekarang bila dah naik , hmmmm tapi tu la kalau dah tak ada jodoh kankankan.. :)

Zaiya said...

Ok la tuh.. tindakan bijak... doakan yang terbaik jer.

Uchi kay-f @hmad said...

emm xperlah itu mungkin solusi terbaek buat irma..

tapi klu urg dah jemput kena dtg wey! arr mcm ne tue?emm...lu pikirlah sendiri <---nabil say

eVa said...

bgslah.. profesional way juak ya.. dah tauk brita dh cukup... doa bgs2 jak..

zh-ena said...

time ena kawen dulu, x-bf dtg jea dan bila dia kawen ena pun dtg jugak sekeluarga

fadhdeela said...

setuju!!!!!! xpayah g..mcm2 org mengata nnt..duk umah lg bgs..hihi

♥z@z@♥ said...

mmg pun..klau aku pun aku x yunk..yg lepas biarkan berlalu..dah ada life masing²kan..

Cik Rose Cute said...

Sis pun setuju gan Irma....Jawapannya mencerminkan dia seorang yang matang dan menerima bahawa jodohnya bukan Nabil...I LIKE....Kita mencari jodoh kita...hanya Tuhan yang menentukan....betul tak itu jodoh kita....

Myra Jay said...

Statement Irma yang saaaaangat baik..
Sokong jugak.. :)

Ardini Humaira said...

kalo aku pon xmo p jugak kih3

marina anakcikbob said...

tabahlah Irma!