Jom Kita Cegah 7 Tanda Penuaan Dgn Olay Total Effect ^_-



Yuuhuuu...nak kulit wajah dan badan sentiasa kelihatan AWET MUDA mcm Zie..wahhh ayat kau! :P??? Haaaa...nih zie introduce kat uols, OLAY TOTAL EFFECT yg sgtttt lah effective taw.






Krim dah over 10 years kalau tak silap kiraan zie, zie pakai taw. Resultnya....mabeles weh. Kulit mulussssss gitu taw. If tak bermake-up, org ingat still dak sekolah menengah taukk...HAHA

..adehhh! statement tak leh blah weh. Promote baik punyer gitu..hehe. Tp betol ape :D





If pakai cream Olay tu, kena lah pakai pencuci muka yg berjenis Olay Total effect gak. Baru effect dia kadabom gitu, nyah ^_^ ngeee






Jgn hanya FOKUS pd wajah je ea. Kulit body pun kena gak difokuskan keawet-mudaan tuh. baru kulit ala² muda remaja gitu ^_- all those 3 stuffs dari Olay Total Effect adalah product penjagaan muda dan badan yg zie guna setiap hari :)

...siapa yg belum lg beralih kpd Olay Total Effect, INILAH MASANYA ea. Zie jamin keberkesanannya mmg sgt memberansangkan. Being pengguna product Olay dari berumur 15 tahun sampai lah skrg (27 tahun) ^_^









CLICK SINI utk
diskus ttg mana² product
olay. Uols boleh gak berkongsi
pengalaman dgn page ini ^_-














Redbloodsnow Copyright©

9 comments:

Myra Jay said...

Fuhh memang pengguna tegar nie.. :-)


Myra blom penah cuba produk Olay nieh..

Qienah said...

sm le.qienahpn mmg suke pkai olay..tp pkai jenis olay white radiance 2.mmg puah ati..:)lm jg pkai..:)

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?86fbcbfed752e3b41e4a8ccd212b1a10

FiZ said...

mmg berkesan ek kak zie?ritu sy ad gna jgk tp bila tgk ingredients dia..ada stu bahan kimia ni..tkut lak sy nk pkai..tu yg stop..now muka dah xbape elok..uwaa...

Uchi kay-f @hmad said...

bedak sejuk pun ok jugak kan zie..hihihihih

msredcheesecake said...

msred pakai ni gak....lama gak la...

AmirFX said...

Kmk amal makan vitamin C jak ari2..

eVa said...

patutlah muka tang nampak muda ktk zie.. puteh jak.. nang bgs olay tok.. kwn mek pake gya juak.. nang bgs kulit makey.. p mek xpernah pakey.. hehe..

mr_mrs mikko said...

kalo aku start dr skrg ni..
rasa2nyaaa berkesan ke yaaang??
kulit dah keras ni. hahaha

Ardini Humaira said...

aku skolah menengah pakai masa nama dia oil of ulan. hehehe