Jom Mandi Bogelkan Hannah :D



Its mandi time! hehe. Skrg Along zie dh start hantar Hannah ke rumah weols time belah siang utk emak jg. So berpeluang la zie hari² jumpa Hannah bila balik keja...hehe.

She's sooooo CUTE! Budak yg jenis senang nk di jaga ^_&






Tp bila dia nangis...perghhhh! bingit telinga kau! Loudspeaker kooo...HAHA.






Love this picture sooooo much. KeCUTEan Hannah terserlah weh...hehe. Tgk laaa siapa yg ambik gamba kalau bukan zie **buat muka riak sambil angkat² kening** :D







Hannah ni kan...if dia tgk org bawa camera nk snap dia kan, kompommmmm lah dia stop kejap n berposing. Sungguh nih taw...hehe. Ada bakat jd model lerrr anak buah zie ni beso karang ^_^ hikss...











Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
MISS IZZATI BLOG
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::







Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

Thristhan said...

Adhu dhu dhu, soo cute :)

Uchi kay-f @hmad said...

comelnye ank sedara zie..mcm taw2 je nk kena snap ekk!

L@dyKichiMachiko said...

cutee..cute...cute..cute..cute..sgtttsgtttt cute..

AmirFX said...

Ya tengok ada jerawat kat muka makcik nya ambik gambar ya nak?! haha..

suriani sakura said...

comel sgt....

eVa said...

cuteeeeee!!! mek suka jaga bby umo mcm tok.. ee gerammm!!

♥ Dea ♥ said...

kiuutt..:P

echa takashimaya said...

cute sangat sangat!geram rase macam nak cubit cubit pipi dia tu!hehe zie kalau echa tegur jgn terase yer.rase mcm pic yg tgh mandi (b***l) 2 tak elok letak kot walaupun zie dah blurkn.sory.tp echa cume cakap je.hehe.jgn mara yer.

Cik Wanie Ghani said...

geram tgk mata dier,
uish tomey sgt2 nie...
ish ish ish:)

mrs. daydeck said...

cutenya hannah lok.. tok nyuruh teringin mok ada baby girl. hehe.. ^__^

pRincESs_N said...

comel nyerr hannah..

...sWeeT uMi... said...

umi suke pic no 3 tu...cam model daaaaa (^_^)

Myra Jay said...

Memang comel..

Firas dulu masa baby memang suka orang amik gambaq dia, pantang tengok pegang kamera @ enset mesti tengok punya, tp sekarang dah setahun lebih ni nak ajak bergambar punya la susah.. :)

Wahidah said...

cutenya hannah..mata bulat gituuu