Kalau Semalam Mood Ke Laut, Hari Ni Mood Ke "Darat" ^_^ Hehe



Hehe...hari ni baru lah ada feel nk bekerja n berblogging uols. Takde lah ala-ala "memaksa" diri cam semlm...hikss :D Draft entries utk Auto Publish entries arini pun zie dh siapkan smlm ^_^ Blogger Tegar is now BACK in Action, bebeh! Hehe :P

...Pape pun, Morning dan Salam Syawal ke-8 ^_- Pd yg mood still ke laut tu...dah dah. Namo ke lauttttt je memanjang ea :D











Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
MYSHOP2U Blogshop
-- Click SINI! Tempat menjual
product kecantikkan yg uols MUST
have :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

Crew Fathi said...

Selamat Hari Raya.. =)

eVa said...

yeahh! kembali sudah.. boh melaut jak.. mun senyum slalu..xlamak gik ya.. mok berseri2 muka.. bok kck lak bgamba lak.. hihi

L@dyKichiMachiko said...

yahhhh....kembali lagi.kmk pun sik sabar mok baca ur next..next..n upcoming entries dear!

~mood sik ke lautt..tapi palak aritok asa ayong2..=(~

Mr feckry said...

ok wa cari semnagat keje jap

AmirFX said...

Hepi blogging.. Kmk pun gik tgh merah idea nak blog ritok.. hahaa..

Uchi kay-f @hmad said...

molla...xper2 ceria okeh...ape kata layan video kat blog kitak! <---eh betul tak ni kata ganti name ni..molla..hihihih

Ardini Humaira said...

mood aku bukan takat ke laut.. siap ke jurang mariana mana dah haha lemau nak update

Myra Jay said...

Iyolah, mood takleh ke laut selalu, kang kena marah dengan bos pulak..heheee