Khairul Fahmi Che Mat Beraya Dgn Dalia Teck Ke???





Ehemm ehemmmm...still lg nak nafikan hubungan korg ke ek??? Tak kisah lah si Apex ni nk beraya ngan sapa. If benarlah dorg ni bercinta, why lah nk nafi² ek? Hemprhhh...pape pun, lawa sey Dalia.

No wonder lah apex tergoda...eh opsss :D



P/S:
Lawa/ensem BUKAN tiket utk
jd perampas ea uols. ALWAYS keep
that in mind ^_-













Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

matahari sun said...

xpatut2...haissss dah thu xsuke dulu nape lah nak tunang sgt

khairul akmal azman said...

dunia2..
ade duit n popular..
sume le lpe diri

Noorul Amera Adnan said...

setuju. #jgn jadi perampas

Dilakochan said...

bagi je la statement ape je pun apex tu.. kate lah TIDAK banyak mana pun.

Esok2 kang tahu nk tunang, nk kawin.

Sama je mcm hal2 retis sebelum ni kann..
hhihihhi

alinac lover said...

hoho! sabar jela..

Damienicha said...

dah jdoh die kot...mgkin ini terbaik untuk die..

Mummy Dasy said...

Sabo jelah, tu lah kata cepat lpe asal usul...

Uchi kay-f @hmad said...

daila tu mcm si gadis jawa sey!

patutlah si apek suke..

aq nk nafikn aq xsuke zie madini <----bhahahha...larii

Adek Pijat said...

bukan perampas...dah takde jodoh..:)

♥z@z@♥ said...

betol..jgn jadi perampas..esok lusa org lain rampas plak..beware..

hana said...

haiyaaa..
pe kes ni??!!

mrs. daydeck said...

bencik mek nangga KFCM. rasa dirik tek kacak. sak jak jaik. bluekkk!

AmirFX said...

Kacak! Hoho.. Apek oh apek.. hahaa...

Cik Rose Cute said...

Semoga Bahagia....Tak boleh nak komen apa....elok jugak putus tunang awal2....lgpun muda lagi....Kalau zie nak tahu Sis gan dia...(tak boleh nak story sini...nanti heboh hihihi....lagipun panjang storynya...)