Kucing Bermuka Dua... Kesian arr Tgk :(



Ciannn kan tgk uols :( Nyau ni di beri nama Frank dan Louie. Kira kembar siam la ni kan uols.

Menurut news Reuters, kucing yang juga punya dua mulut, dua hidung, dan tiga mata, namun hanya punya satu otak ini telah berusia 12 tahun. Pencapaian Frank dan Louie diakui oleh lembaga pencatat rekor terkemuka dunia, Guinness World Records

Iffff lah zie miliki nyau cam gnie, sure zie syg mcm menatang minyak yg penuh kooo. Sure dia payah nk berjalan kan. Coz kepala mesti terasa berat :( Teringin plak rasa nk peluk n usap dia taw :)

...they are sooo special ^_^










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
BLOG ZAZA
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorgdrdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

ika said...

ksiannye...

AmirFX said...

Cian ehhss..

magnoliapert said...

Semoga kucing ni dipanjang kan umur =='

Sis, thank letak banner 'magnosite' tu.

Jemput singgah dekat blog saya :)

http://magnoliapert.blogspot.com/

Redbloodsnow said...

MAGNOLIAPERT
-->> hehehe..welcome. harus koo letak dear. kan dh bayar. hehehhe. orite akan akak singahi :)

A'ishah Kamaludin said...

siannye. jgn bagi orang mengandung tgk mende ni...

My Life's Journey said...

Uuuu sedih kmk baca ..ada kmk baca berita tok tek ..harap umurnya panjang. Ingatkan manusia jak da kejadian mcm tok, rupanya haiwan pun ada. Kuasa maha pencipta ..

eVa said...

yobihh.. sayu ati mek bc zie.. mun kmk inang nya.. adohey2.. xkluar rumah mek zie.. mok bkepit ngn ya jak..

Cik Rose Cute said...

Kuasa Allahkan....Sekarang nie macam2....bayi pun ada cam gini...Dunia dah menghampiri akhir zaman huhuhu....Kesian tengok kucing tue....