Mamat Sepah : "Saya tidak nampak rambut Fida yang terdedah disebabkan spek mata hitam dan masalah mata saya"


**All pics credited to OhBulan**



Ingat lg kan ttg entry si Fida yg tak bertudung ni kan? Gara-gara Mamat tak sengaja TERRRRRupload gambar tersebut di FB dia. Well, ini dia Mamat nyer OFFICIALLY explaination ttg kes tersebut :)

“Ketika saya menangkap gambar Fida, saya memakai spek mata hitam dan umum tahu saya ada masalah rabun. Saya tidak nampak rambut Fida yang terdedah disebabkan spek mata hitam dan masalah mata saya.” - Mamat Sepah

Hadoii kau ni mamat oiii. Cam lawakkkkkk je Zie baca statement dia tu weh. Yeke tak nampak??? Haipppp! :D


“Secara jujur, saya tidak pernah lihat rambut Fida. Bagi saya kereta adalah tempat privasi, dan mungkin ketika itu Fida berasa panas dan sedang membetulkan rambutnya semasa saya mengambil gambarnya.” Mamat Sepah

Iyo lah, jang...iyoooo. Tak perrrrrnahhhh lahhh. Tp kesian taw fida. Hemprhhh...









Haaa tu ek uols. Mamat n Fida gi bercuti bukan berdua ek. Tp beramai-ramai. Siap ada family Mamat gak. So namo la nk fitnah Fida n Mamat gi bercuti berduaan lg ek :)










Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
MISS IZZATI BLOG
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-->> Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

lah pi bercuti kat serangoon road ke ni? kat kota singapore ni..tmpt biase dulu kf lalu lalang zie oit!

Susan Lolo B. said...

xcaya la ngan stament mamat tu....

Ima Salsuzaima said...

HYE KAK ZIE.. YA ALLH..LAMA NAR KAMEK SIK BLOGWALKING. BUAT ENTRI PUN DAH SIKDA.. BZY GILAK.. MAT ARI RAYA KAK ZIE.

hana said...

mamat buat lawak..
sila gelak ramai2..
huhuu

MARIA LIZA said...

Apa2 pun kita sentiasa bersangka baik ajer ler pada mereka...Semoga perhubungan mereka kekal bahagia hendaknya...

Myra Jay said...

Even dalam keta nak betulkan rambut pun agak2 lah, dah tau Mamat dok tgkap gambaq siap leh senyum2 gitu, so maknanya....???

ArELeEz said...

tp, nampak cam fida mmg b'posing utk mamat jer.. bkn gambar spontan/candid tuh!

Cik Rose Cute said...

ok la tue...pegi ramai2...sapa buat cerita pegi berdua?...diaorang nie...suka buat fitnah...

Ardini Humaira said...

haaa pertama kali aku tgk rambut fida ;)
tyapi statement mamat tu isk! haha budak tadika pun buleh terbatuk baca

yangyuyu said...

masa upload gambar pakai spek hitam gak ke hehehe