Mamat TAK SENGAJA Upload Gambar Fida Tak Bertudung Di FaceBook



Menurut cerita daripada sumber terapat, Mamat dipercayai tidak sengaja mengupload gambar Fida dalam laman Facebook - Sumber dari OhBulan

Ade ke pulak boleh TERRRRRupload di FB ek, Mamat??? Hemprhhh....






Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::




Redbloodsnow Copyright©

21 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

kedapatan sudaa...!!! mamatx2..

zamzarina said...

ekehhhhh,...means fida kuar ngan mamat x pakai tudung herk...hempkhhhh...

kayrul-shah said...

kang dah kantoi..memang fida tak pakai tudung kalau mamat sendiri dah mengaku

siti asiah said...

hehe..pecah tembelang...
mcm2 artiskan...
nnt feminat Fida dh tak pcykan dia dah...haha

Paris Lipton said...

bio jelahhh
die yg nak mcm tuuu

Diana @ bilakukatacinta said...

kantoioiiii sudey

c genk bah ne said...

hahahah kantoi..

dpn tv bertudung,.,manis di pandang,,
bila tak depan kaca tv..free hair pulak..

JOM SERTAI GIVEAWAY KAD RAYA ISTIMEWA DARIPADA GENK

eVa said...

ee mamat ni kan.. kalau fida sendiri yg uplot itu dia punya isu.. pesal mamat pulak uplot.. "ter" pulak tu... kesian fida.. maseh syg fida hehe

Ina said...

Dah mula dah la tu....

Подтверждаю said...

as salam..
zie!! hahaha~ lama dah tak masuk sini. kembara jejak rasul dan umrah. blog dah bersawang2~

oh! tak bertudung..kiranya dia tak bertudung ketika bukan kat public lah kan?

adei..bahaya nya..

ada mokhtar said...

boleh tahan sengal mamat tu...

bArdbOO said...

itu hampeh namanya..huhu

Ena said...

tak sengaja? alahai.. kang dah kantoi.. baru nak puji dier sbb memg nampak sangat sopan.. sayangnya kat gambar tu pun nampak gambar mamat..a deihhh..

Hazieq Sanat said...

saya bukan apa la... tapi tgk macam dia pakai tudung hitam je...

Tihara said...

mcm tkleh harap je mamat spoil ni..mmg tk minat dia dr dulu lg..baik la si jepp n shuib tu..

echa takashimaya said...

macam macam TEr yer.ishk ishk ishk.

Ahmad Ismi said...

tekejut sgt....erm...jgn2 jadi trand tuk dia jak ni bertudung...ALLAHUALLAM

zuneta said...

tak kisah terupload ke tak, tapi fida kan mmg bertudung...nape lak cam ni??

khairul akmal bin azman said...

hahaha..nak sgt "mamay kan"
mendapat la..haha

Cik Rose Cute said...

Kesian fieda...Sis pun suka fieda..kenapa mamat cam tu?..

Oshien with Her life.. said...

Wah kantoi sudah.. tapi comey jugaks fidah ni walau aperpun keadaan dier kan.. :) ermmm ,,,