Marsha Telan 30 biji Pil??? Nak Bunuh Diri Ke Apa Nih???



Skrg ni heboh kes konon²nya Marsha Milan Londoh ingin membunuh diri dgn menelan 30 biji pil dan akhirnya pengsan dan terpaksa admitted di hospital Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) pd pagi rabu lepas.

Ishhhh...yeke ni nk bunuh diri??? Adoiii, namo lah Marsha. Tp kan, ada rakan terdekat dia MENAFIKAN desas desus tersebut taw.

"Laporan yang dikeluarkan mengenai Marsha ternyata salah kerana dia bukannya jenis yang emosional sehingga ingin membunuh diri.

"Saya telah bertemu Marsha pagi tadi (Khamis) dan doktor meminta Marsha untuk berehat sebaik yang mungkin.

"Selepas dia sembuh daripada traumanya itu, dia akan membuat sidang media bagi menjelaskan isu tersebut," - Afeeq Abdul Wahab (rakan terdekat Marsha)

Haaa bgs la kalau tak gitu. Tp ifffff lah betul apa yg digosipkan org yg Marsha cuba bunuh diri gara² percintaan...well, Zie hanya nk say -- "KUMBANG BUKAN SEEKOR. why should waste ur life?" ^_-

...statement to goes to uols gak taw. Kena keep that in mind. Apa² pun, hope Marsha cepat sembuh n jelaskan situasi sebenar ttg isu ini.











Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
ROSE'S TREAT.COM
-- Click SINI Tempat menjual
original and authentics branded handbags,
wallets, watches, sunglasses and other's
from USA. Selling it at cheaper than retail
price ^_^

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

Atien Dyana said...

pling xsuka kes commit suicide.. sis nk tau, pernah waktu sy pi ward, ada sorang doc ni mcm mmbebel kata "kitaorg sbuk nk slamatkn nyawa org, org len suka hati nk amik nyawa sendiri, mls btul nk jumpa dia" sy dgn p'cist len pndg snyum je la.. nk kata apa.. seriously sis, we sometime doesnt get enough sleep,eat to save the pt, but pt simply take their own life.. its frustrating..

Redbloodsnow said...

ATIEN
-->> yup! betul ckp atien tuh. menyusahkan doctor je kan. nyampah. Pssttt...adik cantik ni doctor ea? wahhhh besttttt :)

Uchi kay-f @hmad said...

hope skdr gosiplah, for her get well s00n..

**fhm sgt klu frust love ni..saket yuk!

atty's said...

harap gossip je lah ..lagipun marsha lawa..satu pergi 10 mari..

eVa said...

tertekan gilak lah ya.. tedah juak.. xpat sorang2 nya ya.. mun tek mena crita gosip ya

Cik Rose Cute said...

Macam tak ada cara lain nak settlekan stress huhuhuhu

Dilakochan said...

kite dpt info dr org dlm PPUM!
Marsha bukan nk bunuh diri. Dia oberdose ecstacy tu sbb kawan2 yg masuk dlm minuman dia masa berparty..

At first mmg marsha ada amik ecstacy tu...



And ade sumber kata lagi, marsha ade pakai IUD T_____T

Kira ade ape yg kite dpt tgk social life dia tu.... emmm paham2 sendiri ler kan..

zuneta said...

mana betul ni....tak sayang nyawa ke?? adehhh...nyawa mana ada jual kat tepi jalan...hargai la...