Masih Lagi Tak Seik-Serik??? Hemprhhh...



Adoiiii mak…kau tgk Rifqi ni uols. Tak reti nak serik-serik kan. Ingatkan bila sembuh, dia serik nk naik guna tingkap. Tapi…hemprhhh. Kau tgk tue. Stillllllllllllll lagik. Alahaiiii… Rifqi, Rifqi **sambil geleng-geleng kepala**.

…That’s why lah zie tak gantikan kaca tingkap yg pecah tu. Biar berlobang cam gitu je. Janji nyawa dia selamat…hehe.










Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
MISS IZZATI BLOG
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

16 comments:

Mizz Coki said...

Hahhah Rifqi comel! auk jgn diberi cermin zie... takut terburai abdomen dan usus nya lagik kelak... dapur mek urang pun camya juwak terus mak mertua ku masang dawai kedak jaring ya... buruk rupa pun buruklah janji pusak sik nekik. ada dah tegugok cermin ... pusak umah mek orang 8 ekor macam2 peelnya.

alinac lover said...

aiyoo..kang jd lg naya

Redbloodsnow said...

MIZZ COKI
--> haha...mena ya, dear. biar nampak buruk upa cemin dapur. peduli org nk kata apa nk ow. janji pusak kta selamat. yg paling penting..hehe

mek mun renovate umah dapo lak. x maok mek polah cemin gtok. mek polah cermin slide jak. pat pusak mek x nekik gik...hehe

rifqi jak berpeel kdk tok. Olin n chester x koh. cdak duak reti masok umah guna pintu...hiks

L@dyKichiMachiko said...

eeeee....stubbornn cat la Rifqi tok! palukknya kelak..ceaaaa.boh marah dear,terlebihh pulak kmk tek..=)

Tihara said...

dia ske yg adventure tu :)

CT said...

alolololo...dh nama pun kucing...suka hati dia je...tutup lubang tu..nnt dia x wat lg...:)

sweethOneY said...

haip. jangan rifqi.. krg terburai perut awk lg kang..

♥ Dea ♥ said...

cover jak tgkap ya, xny masok k tingkap.. hehe.. plh lubang kt pintu k ny masok, ala2 umah omputeh.. hehe

Dilakochan said...

zie, kasi letak jaring hijau yg keras skit tu! ;))

AmirFX said...

Favorite spot.. haha.. Kedak pusak belakang rumah kmk juak...

Uchi kay-f @hmad said...

bhahahah bce entry ni sambil senyum taw zie,mcm ni lah..tmpt jatuh lagi kenang kot si rifqi tue sbb tak serikx2..molla!

LanaBusyBee said...

dah nama pun kucing zie...dia mana ada akal..bukan reti nk serik hehehe

eVa said...

aok zie.. boh ganti.. biar blubang mcm ya.. mcm pusak mek eyh.. dah pintu bukak meluas k nya masok.. penjan sblh tepi ya juak nya mok masok.. adoh2.. xpaham.. p gyalah pusak hehe

Cik Rose Cute said...

hahahah biasa ler....dah sekali masuk ikut tue...sampai bila2 rifqy masuk ikut tingkap tue...

Myra Jay said...

Alahai nyau nie.. Ari tu kena tak sakit kot itu yg buat balik...


Yunk, kalau cermin tu dibiar lobang tak bahaya ke?? Means untuk pencuri ke??

zuneta said...

wah..tak serik lagi tu...kucing zu hari tu, tapak kaki berdarah...darah menitik2..kena cermin juga la...dekat smggu jgk dia tak dekat cermin...lepas tu...lupa diri la...srnok naik turun cermin...betina lak tu....malu weh anak teruna tgk...hahaha...