Miera Liayan Kini BERCINTA Dgn Shaz Jaszle



Wah wah wahhh...bercouple kooo dorg dua ni. Si Miera Liyana ni sgttt lh happy bila akhirnya dia bercinta dgn Shaz Jaszle, jejaka yg di minatinya sejak duluuuuu lagi.

Ceaa...ibarat impian menjadi kenyataan ea? Hehe...


"Saya kenal dia sejak 8 tahun lalu kerana kami bersekolah di tempat yang sama. Malah kami juga berjiran belakang rumah sahaja. Saya memang suka dia sejak dulu namun hanya menyimpan perasaan. Selepas habis sekolah lagilah tak bertemu dan terputus hubungan.

"Saya selesa dengan dia kerana dia juga sempoi. Saya pun memang tak sangka akan bercinta dengan dia. Tapi inilah takdir dan saya senang apabila bersamanya kini," - Miera Liyana

Uiii...sure skrg nih dlm hati ada taman gitu. Hehe...congrats n tumpang happy. But then kan....apa sudah jadi dgn Lash Mokthar???










**Click picture for more their romantik pics**



Habis madu, sepah di buang ke Cik Miera oii??? ^_^ Ngeee...rilek dulu bai. According to Miera, dia dan Lash Mokhtar hanya sekadar teman biasa je.


"Dia hanyalah teman saya sahaja. Kami memang berkawan rapat dan antara kami memang tak ada apa-apa hubungan istimewa," - Miera Liyana

Oooo yekeeeee??? Bukan Teman Tapi Mesra kerrrr??? Eh opss...hehe. Coz ye la...coz if tgk dari pictures dorg dlm previous entry. tak mcm teman biasa sey. Pape pun, biar lah. Who cares kan...janji bahagia dgn cara dia. Betul tak?

So congrats ek Miera, coz berjaya memiliki jejaka idaman ^_-












Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
MAIRA & MICA COLLECTION
-- Click SINI Tempat menjual
pakaian dan barangan baby yg
sgt cantik dgn harga yg berpatutan :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

7 comments:

| cik azeya | said...

ahah. tah hape hape je artis nih. -_-

♥ Dea ♥ said...

ish.. jap kapel ngn ya, jap kapel ngn org tok..:P.. ohh retis...

...sWeeT uMi... said...

dah nama nye artisopkos la slalu tukar2 pasangan cinta nya hehehe...mmg tak paham kan...btul zie who cares....

sweethOneY said...

si miera ni statement dia tu mcm apa je. haha. terlampau jujur dan open ke dia ni.. tp betul, who caresss

Uchi kay-f @hmad said...

mls nk layan..bhahahah..

Myra Jay said...

Aiseh, cinta budak2 cenggitu la..

Aritu sampai nak term***** thk aksi dengan Lash, macam abes punya loving gitu, last2 lain plak jadinya..

alinac lover said...

eh gitu ek~ pelik dia ni hehehe