Mulai Hari Ini... AKAN AVOID Guna Pakaian Merah ^_-



Gara-gara entry ini -- "Lately Ni Dok 'BerMood' Red White Jer. AL-Maklum Lerrr kannn... ^_^ hehe" -- Baruuuu lah TERFIKIR ttg one important thing ni taw.

Itu pun gara² komen nasihat dari seorg blogger ni :)











**Credited to Kak Zana Nordin**



A'AH KANNNN. Kenapaaaaa lah tak terpikir before ni. Nasibbbbbb lah Kak Zana remindkan zie ttg ini. Penting tu taw seri time naik pelamin tue lah yg penting. Hehe. OK, mulai sekarang, INILAH last pic zie in warna merah.

...akan zie avoid pakai warna merah after this, EX-SPECIALLY warna merah putih combination ^_^ Thanks Kak Zana for reminding..luv ya!











Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blogshop Alinac Shoppe
-- Click SINI If nak
product2 kesihatan dan
kecantikkan. Macam2
ada kooo uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::




Redbloodsnow Copyright©

17 comments:

Myra Jay said...

ha good girl dengar nasihat, betul tu Yank, better kurangkan pakaian kaler sama untuk wedding nanti, seri tu penting :)

Mizz Coki said...

auk menar juwak!

atty's said...

betui gak tu ..zie..idea zana tu..
lagi satu jgn make up sgt..hahahha..supaya nanti kawin muka ada berubah skit..suci murni je gtu

Redbloodsnow said...

MYRA
-->> haa tu kan. tu yg bykkk byk terimak kasih kat kak zana taw :)

MIZZ COKI
--> Ya lah tek nk ow :D


Kak ATTYFIR
-->> Haaa yg tang makeup tu...yup mmg zie dh tak dh skrg. hanya bercompat powder pastu bereyeliner je...hikss

...sWeeT uMi... said...

alaaaaa cemana leh terlepas pandang ni, tak pe zie avoid dulu tuk time ni ok...seri pengantin tu penting (^__^)

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..mek slalu k baju kelabu sik tebah juak lak..aiseyman

Uchi kay-f @hmad said...

oooooooo..zie pasni ko amik gambar comot2 kasi tepek dlm blog taw pas kawen baru tepek gmbr yg cun2 hihihi..

cik chinta said...

nasib bahik kan teringat awal2..

ZanaNordin said...

ha ha ha..
alahai dik.
terharu akak dik...

he he he...yg penting SERI PENGANTIN tu dik....

sweethOneY said...

seri pengantin tu pentinggg.. rajin2 la g spa jugak yunk :D aku 4 bulan sebelum kawen dh start pegi spa..

eVa said...

aok mena ya zie.. haish deja vu ndah tym tok.. k sambong.. haha.. k biasa2 jak.. lak alu BOOM time kawen.. wewitt haha

Подтверждаю said...

kalau..merah hitam?
huhu..ada betul.nak tonjolkan kelainan walaupun sebelum ni mungkin ada yang belum pernah tengok zie kerap dengan warna apa.

api bagi yang dah kerap tengok? haa..entah.hehe.. kena buat gaya macam puteri bunian kot. yang pakaian putih lakonan nora danish sebagi puteri bunian tu. cantik tu~

AmirFX said...

Setuju la.. Pakei kaler hitam ngn putih jak... haha..

echa takashimaya said...

ala zie pakia apa apa pon cantik =)

eLLy said...

betul betul betul... betul gak nasihat itu..

zuneta said...

a'ah..betul gak tu...nanti org dah jemu tgk...hehe...suka jgk pndapat kak zana...tak trfikir lak sblm ni...

Cik Rose Cute said...

Bagus jugak petua tu...And memang betul cakap dia hihihi kurangkan pakai merah...