Nak Bulu Ketiak "Gone" Permenantly??? Haaa...MUST READ This Entry ^_-


**Click picture for more info**



Setiap kali uols nk kuar pakai baju yg tidak berlengan...then tetiba baruuuu uols teringat yg uols belum lg shave ur underarms. Sure cam "alahaiii...terpaksalah berbaju berlengan" gitu. Pernah tak terfikir utk make bulu ketiak tu hilang permenantly???

...Haaaa ini dia solutionnya ^_- winkss










**Click picture to PURCHASE this Offer**


Di Model Slimz dorg ada menyediakan 1 E-Light Underarm Hair Removal Session yg bernilai RM228. Memandangkan Model Slimz skrg ni sdg mengadakan promosi utk session tersebut...its only cost...


RM28 SAHAJA instead of RM228


Cool bukan? BUT this offer only VALID through Online je ea uols. so if uols nk this 1 E-Light Underarm Hair Removal Session, uols kenalah PURCHASE this offer secara online and redeem it at Model Slimz selepas itu :)

Oh ye, setiap pembelian through this deal...uols akan dpt FREE Hand Treatment taw :) sooo jomm kita say bye bye kat bulu ketiak kita, yuk! Hehe :P









CLICK SINI Utk
BUY This Offer. 3 Days
Left Utk This Deal
EXPIRED :)















Redbloodsnow Copyright©

7 comments:

Cik Rose Cute said...

hahaha...sis tak pernah pakai baju tak ada lengan...segan ..

ana apez said...

kat rumah slalu la juga pakai baju xde lengan.. kat luar opkos la ana x pakai bju mcm tu.. hehehehe

**tumpang seronok, exited dengan persiapan perkahwinan Zie..**

Anne said...

wah jadi agent kinek tok ehh:)

Wawa Tasliman said...

murahnyaaaa.. nak pergi buatlah.. thanks for the info..

Uchi kay-f @hmad said...

tetibe rase geli di ketiak arrrr...bce entry ni zie..bhahahaha

eVa said...

aieee mcm best jak.. mun da d kuch nak kah gik best..mek mok juak.. p kompom sakti nak ow.. hahaha

SyUhAdA said...

murah gler..