Nak Tengok My Wedding Doorgift Tak??? Meh Meh ^_-



Doorgfit utk majlis resepsi nanti…dah done sudah ^_^ Zie beli semuanya kat Fah company kat area E-Mart matang je. Syorga lah beli kat ctue…leh senang bertawar menawar…hehe.

Taukey kedai tu murah hati giler taw…hehe.





Inilah dia my doorgift utk tetamu tue :) 200 pcs kaler putih. 200 pcs kaler merah. So semuanya 400 pcs je. Sikit kan tetamu yg zie jemput, kan? Zie kan dh ckp kat uols, zie buat majlis secara bersederhana je. Janji ada majlis. That’s what important bg Zie :)

if ada yg zie tak dpt nk jemput. Zie mintak maaf sgt-sgt ek. Coz sejujurnya zie katakan.. Budget tetamu zie hanya 400 org je. Sederhana je majlis zie uols :)






Tadaaa! Inilah dia mini basket yg super cute **di mata zie la..hehe** utk di jadikan doorgift utk tetamu for majlis resepsi zie pd 13/11/2011 (Ahad) nanti :) Semua ini fully sponsor by emak tersayang. Thanks emak…coz udah ringankan a lil bit belanja kawen zie. ..hehe :D

…So tinggal doorgift utk majlis akad nikah je lah yg belum done. Doorgift utk majlis tu, zie sendiri yg sponsor sendiri…hikss.









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
AHM CATALYST
-- Click SINI Tempat menjual
barangan kesihatan berasaskan
minyak kelapa dara brand Catalyst :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

cik chinta said...

bape hage sme ni zie? comeyy...mmg agak terbaru jugakla doorgift ni. nak isi ape dalam tu?

zuneta said...

wah...dah setel semuanya..bagusla, sederhana lagi baik dari mmbazir...nnti lepas khwin, lagi byk nak guna duit...

* zie, frame zu akan pos bulan ni...dah berhabuk dia...hehe

*ayu the sun* said...

patut la lawa.. sbb majlis zie jatuh masa bday akak..
(eh apa kena mengena?)
hahahaha


cute sangat zie!
kena dengan zie..

Diana @ bilakukatacinta said...

akak pon macam ni hari tu zie..beli kat kL jek...utk tetamu semua. tetamu pihak lelaki doorgift akak tempah special dari basketlab

...sWeeT uMi... said...

alalala, comel la...suke nye...nak jugakkkkk ...bleh??? hehehe

CHU MAJORFLAVA said...

cute!!

Mummy Dasy said...

Mmg comel masa aqiqah bby akak sabtu lepas nilah doorgiftnya letak kisses dlmnya hehehe..

Susan Lolo B. said...

cumil la....

farrah said...

cantik! :)

baguslah zie bersederhana, saya pun setuju. ikut kemampuan kita je kan, apa guna hutang lepas kahwin kalau sekadar nak menunjuk2. bestnya nak kahwin :)

Ika Abdullah said...

kak zie ng tauk mileh mirah. hee cuteness!

sweethOneY said...

comel.. yg penting kenduri mengikut bajet yg.. jgn nk berlawan2 dgn org, sudahnya pas kawen kite jugak yg susah kan :)

Uchi kay-f @hmad said...

oic 400 jemputan iya..termasuk eva ke? opss....

Myra Jay said...

Alolo memang superb yank, super lawa..

Untuk rakan blogger takdak ke?? :)

Nak gak 1, nak kaler merah..hehee

echa takashimaya said...

suweeet suweett =)

Cik Rose Cute said...

Woi!!! dah banyak yang dah prepare ya...Very Nice...