Pencarian Doorgift Bermula :D


**Credited to google**



This weekend nnti, pencarian utk Zie nyer wedding doorgift utk majlis akad nikah dan majlis sanding akan bermula :) Utk majlis sanding...emak yg sponsor ^_^ Alhamdulillah...hehe. HAPPY ^_- Winks...

Ut majlis akad nikah nyer door gift plak, zie sendiri yg sponsor sendiri. HAHA. Actually zie looking for door gift yg ala-ala pic google tu taw utk doorgift majlis akad nikah. Siapa ek ada jual box gitu secara online???

...comel ar zie tgk. Kelainan sikit...hehe. Siapa taw mane-mane website ada jual box cam gitu, gtaw zie ea? Thank you :)












Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Tilla Putree Sejinjang Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

MARIA LIZA said...

memang cantik & comei..pos kat KL boleh??? he..he..

sweethOneY said...

cuba search ole ole manis yunk. tp a bit pricey :)

Diana @ bilakukatacinta said...

ada tengok lah...lupa plak katner..ceh try search vbox utk wedding...

pRincESs_N said...

rasenyer aritu milkadeal ade offer ni..

~♥dieyba_baby♥~ said...

cantik la akak.. klw akak bt beg gift cmne.. jgn lpe bg dieba ey.. heheeh pos kan tau :)

Uchi kay-f @hmad said...

alamak booking satu bole tak zie...sweet giler..

Myra Jay said...

Cantek ar box tu..

Nanti kalau dapat nak gak 1, nak terbang ke Srwk cam jauh jek.. :-)


Yank, kalau nak oder terubuk masin boley??heheee

eVa said...

wow! nang cute abis zie.. mek ada d kl nun byk bh mun nak design nya koh.. pat mtk bh.. p yalah xtauk sapa hehe.. kuch tok xkan xda?

zuneta said...

zu pun suka unik dan lain dari yg lain...

alinac lover said...

peh..cumil tuuuuuuuu~

Cik Rose Cute said...

Comel and gojes yunk..

AmirFX said...

Wohhh.. Kacak doorgift ya...

Adek Pijat said...

yup...kat oleole manis..kdg2 diorang ade discount kat dealmate/milkadeal...