Pencarian Tasbih Utk Doorgift Org Zikir :)


**Picture credited to Google**



Alhamdulillah uols, ada rezeki lebih sikit utk beli 15 units of tasbih utk doorgift org berzikir nanti. Leh nanti tasbih di letakkan together dgn kain pelikat nanti :) Zie nk pilih tasbih kaler putih silver kalau ada lah.

Nanti lah survey kat India Street, Kuching weekend ni karang IFFFFF berani drive :P If tak, tggu Dillah balik je la :D










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
KamiHerba Blogshop
-- Tempat menjual product2
kesihatan spt Foot patch, slimming
soap dan byk lg. Click -- SINI to
find out more :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

Lollita Perla said...

Salam kak zie..mcm mn nk bt blog mcm kak zie..bg cantik2..saya masih baru..langsung tak pandai guna blog

FaRaLySsA said...

http://dehumairachocshouse.blogspot.com/2011/09/promosi-untuk-bakal-pengantin.html

JOM...!!! :)

Uchi kay-f @hmad said...

zie,drive je lah!

tasbih color silver? ade puyer stand by "ongkosnye" je buk! hihihi...

echa takashimaya said...

zie kena confident bila nak drive ok?hehe.btw bagusnya nak bg tasbih.Insyallah selagi seiapa yg mendapat tasbih tu dan berzikir,zie akan dapat berkatnya.insyallah =)

Pharmalif said...

belikan saya satu :)

Mr feckry said...

gua nak satu

zh-ena said...

try la drive zie, practise make perpect

Ardini Humaira said...

aku lak untuk doorgift tempah yasin :)

My Life's Journey said...

Hihi ..wah warna putih .. suci dan bersih .. best jer warna tu :).

iedaurora said...

unik doorgift! ieda masih belum tau ape nak bagi as doorgift nanti...

Cik Rose Cute said...

Try la drive sendiri zie....Kaler tasbih warna grey lagi menarik....

Tihara said...

ada jenis tasbih batu kristal tu lawa sgt :)

btw zie antara terpilih as top 10 commentators di blog akak..jum ke blog akak jap.. ;)

Redbloodsnow said...

LOLITA
-->> aduii..akak pun tak expert buat blog lawa² taw coz skrg ni konsep blog dh gune coding baru. tu yg blog akak dr dulu sampai skrg cam niiii je..hehe

sorry ek dear. yg tu akak td dpt nolong..hikss

eVa said...

best! tasbih puteh silver kck.. byk udah brg dbeli.. xlamak gk ya hehe

♥z@z@♥ said...

Alhamdulillah..sedekah jgk tue..then beramal dalam x nampak...=)